Právě vysíláme

Miley Cyrus se rozvášnila natolik, až jí v silvestrovském přímém přenosu spadl top

2. ledna 2022 8:10
Miley Cyrus se rozvášnila natolik, až jí v silvestrovském přímém přenosu spadl top

Diváci stanice NBC letos vstoupili do nového roku s hercem Petem Davidsonem a zpěvačkou Miley Cyrus. Ta na sebe strhla pozornost, když jí během vystoupení se songem Party In The USA spadl top. Hudebnice se však nenechala vyvést z míry a show po krátkém zmizení z pódia dokončila.

Miley Cyrus je zvyklá se svlékat. Není tajemstvím, že nafotila několik lechtivých photoshootů a i ve svých videoklipech se často objevuje spoře oděná. Kdyby šlo o její vlastní koncert, situaci, kdy jí téměř spadnul svršek, by možná nechala být. Ukázat své přednosti v přímého přenosu na stanici NBC však není jen tak.

Když si tedy hudebnice během vystoupení se songem Party In The USA všimla, že svršek klouže z jejího těla dolů, na poslední chvíli ho zachytila, usmála se publikum, poté se otočila, aby jej mohla pustit dolů a jen se zakrytými prsy odběhla do zákulisí. Z něj o několik sekund později vyšla ven oděná do červeného saka. „Teď se na mě stoprocentně všichni dívají,“ zavtipkovala a dodala: „Nikdy jsem na pódiu nebyla více oblečená.“ Vystoupení pak dokončila.

Z celé situace tak nakonec vybruslila s grácií. Na její adresu během novoroční party, kterou uváděla po boku Petea Davidsona, padlo ještě několik humorných poznámek. Jedna z nich patřila právě herci. „Slyšel jsem, že tady někomu uklouzla pokrývka prsou, takže ze solidarity, tady jsou moje prsa!“ rozesmál přítomné publikum a nadzvedl si tričko.

Cyrus pak v závěru večera dodala, že byl celý o tom „být flexibilní a vytěžit to nejlepší i z těch nejhorších situací“. Zároveň uvedla, že bychom se z problémů neměli hroutit, ale měli bychom se na ně dívat jako na nové příležitosti.

Články, které by tě mohly zajímat