Právě vysíláme

Mirai Navrátil končí ve StarDance, má koronavirus. A oznámil termín koncertu v O₂ areně

1. prosince 2021 13:07
Mirai Navrátil končí ve StarDance, má koronavirus. A oznámil termín koncertu v O₂ areně

StarDance hlásí další koronavirus mezi účastníky. Tentokrát kvůli nemoci v soutěži končí Mirai Navrátil, který svůj odchod oznámil na instagramu. V pořadu tančil s Lenkou Norou Návorkovou, tu kvůli pozitivnímu PCR testu minulý týden nahradila Tereza Bufková Prucková. Frontman Mirai na sociálních sítích zároveň informoval fanoušky o termínu koncertu v O₂ areně.

Mirai Navrátil končí ve StarDance. Stejně jako před časem Tereza Kostková nebo Simona Babčáková měl i zpěvák pozitivní test na koronavirus a je tak nucený soutěž opustit. „Zaplaťpánbůh jsem v podstatě bez příznaků, ale pravidla hry jsou daná a znamená to pro mě konec kapitoly zvané StarDance. Je mi to hrozně líto hlavně kvůli vám, co jste nám fandili, prožívali to s náma a taky nás s Lenkou podrželi i v hodně krizových momentech,“ uvedl frontman Mirai.

Jak dodal, StarDance pro něj byla několikaměsíčním výletem, který ho vytrhl z reality všedních dní. „Nedílnou součástí výletu byly bolavé kyčle, panika před každým přenosem a propocená nepraná trika,“ napsal.

Kvůli koronaviru musel Mirai Navrátil minulý týden vyměnit partnerku. Místo Lenky Nory Návorkové s ním na podporu centra Paraple tančila Tereza Bufková Prucková. „Bude mi to sakra chybět a jsem vděčný za všechna přátelství a lidi, co jsem mohl poznat. Definitivně nejde zapomenout,“ děkuje hudebník, který v polovině listopadu vydal s kapelou album Maneki Neko. Pokřtít ho formace stihla krátce před zpřísněním koronavirových opatření.

Spolu s deskou Mirai oznámili koncert v O₂ areně. Ten se podle slov frontmana uskuteční 15. září 2022. S přípravami již kapela pomalu začala a doufá, že na koncertě bude moci přivítat i v jejích singlech hostující zpěváky.

Články, které by tě mohly zajímat