Právě vysíláme

MISTA – Never Hide

16. ledna 2012 11:44
MISTA – Never Hide

NOVINKA EVROPY 2

Oficiální webové stránky: www.mista.sk/

 

 

Never Hide

Po téměř půlroční pauze po debutovém singlu „Rock It (United)”, který svůj hudební motiv čerpal z úspěšné skladby „United” formace Prince Ital Joe a Marky Mark, se slovenská zpěvačka Mista opět rozhodla využít další hitovku 90. let. Tou je píseň Real McCoyeRun Away”, která se v jejím podání změnila na „Never Hide”.

„Vlastně celý můj dosavadní život jsem se věnovala vážné hudbě. Až teď jsem začala psát a zpívat ´normální´ písničky. „Never Hide“ je moje pocta 90. létům. Době, kdy jsem byla sice ještě dítě, ale kdy mě taneční hudba ovlivnila víc, než jsem si byla ochotna připustit. Všude, kde jsme hráli nový singl, jsme se setkali jen s pozitivními a nadšenými reakcemi a fanoušci i DJové mu předpovídají ještě větší úspěch než s „Rock It (United)“, z čehož mám obrovskou radost,“ dodává k novému singlu Mista.

Zpěvačka Mista přijíždí do Prahy. 24letá Slovenka se věnuje hudbě již od dětství. Má za sebou klasické hudební vzdělání, a to konzervatoř a Vysokou školu múzických umění v Bratislavě. Ovšem po dvaceti letech pravidelného cvičení na housle a klavír se rozhodne zachránit své duševní zdraví radikální změnou. A to jednak změnou prostředí, ale hlavně taneční hudbou.

„Mám pocit, jako bych byla 20 let zavřená v místnosti bez oken. Je mi 24 let a mám v sobě víc energie, než jsem si myslela. Chci ven a navíc se chci bavit," říká Mista.

V těchto dnech se dokončuje i zbrusu nový videoklip, který se natáčel v Berlíně a v Praze a jehož režie a scénáře se ujal dnes již světoznámý tanečník Yemi A. D.

Články, které by tě mohly zajímat