Právě vysíláme

Mladá žena obvinila Chrise Browna ze znásilnění, ten nařčení odmítá

30. ledna 2022 9:10
Mladá žena obvinila Chrise Browna ze znásilnění, ten nařčení odmítá

Žena jménem Jane Doe obvinila Chrise Browna ze zdrogování a následného znásilnění, ke kterému mělo dojít v prosinci roku 2020 na jachtě. Rapper nařčení odmítá a tvrdí, že je vše jen dobře promyšlenou lží.

K incidentu mělo dojít v prosinci roku 2020. Jak Jane Doe, která se živí jako choreografka, vypráví, Brown se k ní zpočátku choval velmi přátelsky. Když přišla na jachtu, měl jí nabídnout drink, který jí sám namíchal v kuchyňce. Zatímco si dvojice povídala, začala se žena cítit „fyzicky slabá a začala ztrácet vědomí“.

Podle obžaloby ji v tomto okamžiku Brown vzal do ložnice, kde ji začal líbat a sundávat jí spodní díl plavek. Doe měla žádat rappera o to, aby přestal, to se však nestalo a hudebník ženu znásilnil. Poté, co do ní ejakuloval, prohlásil, že „je hotov“ a odešel. O den později jí poslal zprávu, ve které ji žádal, aby si vzala nouzovou antikoncepci.

Brownem se Doe soudí o 20 milionů dolarů. Jak tvrdí ženini právníci Ariel Mitchel a George Vrabeck, policii v té době nezavolala z toho důvodu, že byla studentkou medicíny a cítila se zahanbeně.

Rapper, který měl v minulosti již několikrát oplétačky s policii, nazval ženu lhářkou. Více se doposud k obviněním nevyjádřil.

Články, které by tě mohly zajímat