Právě vysíláme

Monika Bagárová a Makhmud Muradov zase spolu? „Milujeme Tě,“ vzkázala mu zpěvačka

9. února 2022 9:10
Monika Bagárová a Makhmud Muradov zase spolu? „Milujeme Tě,“ vzkázala mu zpěvačka

O rozchodu Moniky Bagárové a Makhmuda Muradova se dlouho spekulovalo, v prosinci ho pak dvojice na svých sociálních sítích skutečně potvrdila. Zdá se však, že staré přísloví „stará láska nerezaví“, je pravdivé. Podle posledních instagramových postů to totiž vypadá, že zpěvačka a zápasník MMA znovu tvoří pár. Nebo se minimálně pokouší slepit, co se rozbilo.

Monika Bagárová potvrdila rozchod s Makhmudem Muradovem 25. prosince minulého roku. Nechala se slyšet, že jde pro ni o obtížnou životní situaci a požádala o respektování soukromí. Zároveň uvedla, že si načas dává pauzu od sociálních sítí. O dva týdny později se už na Instagram vrátila a v posledních dnech jak ona, tak zápasník MMA sdílejí stories a příspěvky, ve kterých se vzájemně označují.

V jednom z posledních zpěvačka přála Muradovi k narozeninám. Video, které zveřejnila, obsahuje nejen záběry zápasníka s dcerou Ruminkou, ale také okamžiky se samotnou Bagárovou. Ta k němu navíc připsala komentář: „Milujeme Tě.“

„Doufám, že jste opět spolu,“ reagovala na příspěvek fanynka vystupující pod přezdívkou luci_mlade. A nebyla sama. V návrat dvojice k sobě doufají i další příznivci interpretky. Ona sama zatím nepotvrdila, zda s Muradovem znovu tvoří pár.

Podle některých jde ze strany dvojice pouze o jakýsi „zastírací manévr“. Podle serveru Expres.cz plánuje Mach, jak je zápasníkovi přezdíváno, rozjet v rodném Uzbekistánu politickou kariéru a k tomu potřebuje stabilní image.

Články, které by tě mohly zajímat