Právě vysíláme

Narodila se o tři měsíce dříve, teď je konečně doma. Nick Jonas a Priyanka Chopra se pochlubili první fotografií dcery

9. května 2022 14:10
Narodila se o tři měsíce dříve, teď je konečně doma. Nick Jonas a Priyanka Chopra se pochlubili první fotografií dcery

Nick Jonas a Priyanka Chopra jsou již více než tři měsíce rodiči. Jelikož se jim však dcera Malti narodila v šestém měsíci, musela trávit své první dny na světě v inkubátoru. Nyní už ji manželé mají doma a užívají si s ní každou hodinu. Na Den matek se někdejší Miss World na svém instagramu dokonce pochlubila společnou fotografií.

Poslední měsíce nebyly pro manžele Nicka a Priyanku Jonasovi vůbec jednoduché. Nedařilo se jim počít dítě přirozenou cestou, a tak se rozhodli pro odnošení miminka náhradní matkou. Když se to už konečně podařilo, čekal je v lednu šok. Dítě se začalo „drát“ na svět o tři měsíce dříve. Šťastní rodiče se s novinkou sice pochlubili svým fanouškům, více ale mlčeli. Čekala je totiž ještě dlouhá cesta.

Nyní už se ale mohou doopravdy radovat. Svou malou Malti si po více než sto dnech, které strávila v inkubátoru, přivezli domů. „Cesta každé rodiny je unikátní a vyžaduje určitou úroveň víry. Ta naše byla několik posledních měsíců opravdu náročná, když ale pohlédneme zpět, je naprosto jasné, jak vzácný a skvělý to byl okamžik,“ uvedla modelka na svém instagramu.

„Jsme nadšení, že máme naši malou holčičku konečně doma. Chtěli bychom poděkovat všem doktorům a sestřičkám v dětské nemocnici Rady Children’s La Jolla a Cedar SinaiLos Angeles, kteří tady pro nás vždy byli. Teď začíná další kapitola našich životů,“ dodala a nezapomněla poděkovat i svému manželovi Nicku Jonasovi, který stál celou dobu při ní. Ten sdílel na svých sociálních sítích stejnou zprávu, jen s tím rozdílem, že popřál partnerce ke Dni matek.

„Zlato, jsi neskutečně inspirující. To, jak ses s takovou lehkostí a jistotou vžila do nové role. Jsem šťastný, že můžu po téhle cestě kráčet zrovna s tebou. Už teď jsi neuvěřitelná máma,“ poklonil se Chopře Jonas.

Nick a Priyanka Jonasovi tvoří pár od jara 2017. Jen po několika měsících vztahů se zasnoubili, v únoru 2018 se pak stali manželi.

Články, které by tě mohly zajímat