Právě vysíláme

Nick Jonas a Priyanka Chopra se stali rodiči, dítě jim odnosila náhradní matka

22. ledna 2022 9:10
Nick Jonas a Priyanka Chopra se stali rodiči, dítě jim odnosila náhradní matka

Nick Jonas a Priyanka Chopra se se světem podělili o radostnou zprávu. Do rodiny přivítali svého prvního potomka, kterého dvojici odnosila náhradní matka. Další podrobnosti prozatím tají.

„S nadšením potvrzujeme, že se ním narodilo dítě, které nám odnosila náhradní matka. V tomto pro nás speciálním čase vás žádáme o soukromí, chceme se teď soustředit pouze na naši rodinu. Moc děkujeme,“ napsali Nick a Priyanka Jonasovi na své sociální sítě. Pohlaví, jméno či datum narození svého prvního potomka zatím dvojice tají.

Pár se pro odnošení dítěte náhradní matkou rozhodl zřejmě kvůli přetrvávajícím problémům s početím. Ačkoliv je nikdy veřejně neventiloval, mezi příznivci manželů se o nich spekulovalo. Nick a Priyanka, která letos oslaví čtyřicet let, se totiž nikdy netajili tím, že by chtěli mít rodinu. „Rodina je pro mě důležitá a vždycky byla. Je to něco, co rozhodně chci a doufám, pokud dá Bůh, že až nastane ten správný čas, stane se to,“ uvedla někdejší Miss World v květnu 2020 pro Vanity Fair. „Mít dítě by pro nás bylo požehnáním, syna, nebo dceru, to je jedno,“ uvedl zase Jonas vloni pro Extra.

Nick Jonas je nejmladším z členů sourozenecké kapely Jonas Brothers. Jeho bratr Kevin má již dvě děti, sedmiletou Alenu a pětiletou Valentinu. Joe Jonas a jeho žena Sophie Turner pak v červenci 2020 přivítali na světě dceru Willu. Tu veřejnosti zatím oficiálně nepředstavili.

Články, které by tě mohly zajímat