Právě vysíláme

Největší sebevědomí mám při sexu, říká Demi Lovato

21. září 2023 14:01
Největší sebevědomí mám při sexu, říká Demi Lovato

Ačkoliv je Demi Lovato interpretkou singlu Confident, sebevědomím ne vždy oplývá. Při jedné činnosti je to ale jinak. Při jaké?

Ačkoliv Demi Lovato letos oslaví teprve třicátiny, za sebou toho má již hodně, a to včetně dvou pobytů v léčebných zařízeních pro závislé na alkoholu a drogách. Ačkoliv by se mohlo zdát, že jako celosvětově známá zpěvačka bude mít sebevědomí dost vysoká, jak mnohokrát přiznala, není tomu tak a často o sobě pochybuje.

V podcastu LadyGang promluvila o tom, co pro ni znamená být „confident“, jak se ostatně jmenuje její píseň z roku 2015. Nebála se přitom být velmi osobní. „Největší sebevědomí mám při sexu,“ přiznala. „V té chvíli žijete momentem. Nepřemýšlíte o dalších věcech. Alespoň tak to mám já. Ostatní to mohou cítit jinak,“ dodala.

Přiznala zároveň, že ačkoliv se její singl jmenuje Confident, při vystoupení s ním se ne vždy sebevědomě cítí. „Jsem pořád jen člověk. Vždycky jsem otevřeně mluvila o svých problémech s přijímáním potravy. A když jste na pódiu a necítíte se ve svém těle nejlépe, je to ten nejhorší pocit,“ prozradila.

Písnička je součástí i jejího aktuálního alba Revamped. To obsahuje její dříve vydané popové songy, jen jsou oblečené do rockového kabátu. „Tak moc jsem si přála, aby bylo perfektní. Vždycky jsem byla perfekcionistka,“ řekla Lovato o desce.

Články, které by tě mohly zajímat