Právě vysíláme

Nová taneční pecka? Jonas Brothers v klipu Who’s In Your Head ocitají v obraze

2. října 2021 8:10
Nová taneční pecka? Jonas Brothers v klipu Who’s In Your Head ocitají v obraze

„Kdo je v tvé hlavě?“ ptají se v novém singlu Jonas Brothers. Klip k němu natočili pod taktovkou Christiana Breslauera, který se nebál speciálních efektů, a tak se členové formace koupají v kávě nebo prolétají bouřkou.

Video k nejnovějšímu singlu Jonas Brothers začíná zcela nevinně. Zatímco mladá žena maluje obraz, kapela jí k tomu hraje v místnosti plné hudebních nástrojů. Zničehonic se však formace ocitá právě v malbě dívky oblečená do barev, které použila. Joe Jonas koupe v obrovském hrnku kávy a jeho bratr Nick letí bouřkou. Na závěr surrealistického klipu skupina vystupuje v downtownu v Los Angeles.

Zatímco videoklip k Who’s In Your Head vydala formace až nyní, singl jako takový už několik dnů rotuje rádiích. Jonas Brothers ho napsali ve spolupráci s Ramim Yacoubem a Maxem Martinem, kteří mají na svědomí hity It’s Gonna Be Me od N*Sync, Ooops… I Did It Again od Britney Spears nebo Shape Of My Heart od Backstreet Boys.

Kapela nyní v rámci svého turné brázdí Spojené státy americké. Zakončí ho show v Hollywoodu ve středu 27. října 2020. Krátce na to, v úterý 9. listopadu 2021, pak vydá svou biografii nazvanou Blood, která měla původně vyjít už minulý rok.

Články, které by tě mohly zajímat