Právě vysíláme

Nick Jonas nemohl kvůli slzám zpívat. Dojala ho fanynka, které zemřely dvě děti

4. prosince 2023 8:10
Nick Jonas nemohl kvůli slzám zpívat. Dojala ho fanynka, které zemřely dvě děti

Jonas Brothers aktuálně dokončují turné po Severní Americe. V rámci něj navštívili také Salt Lake City, kde trojici před skladbou Little Bird dojala fanynka, která přišla o své dvě děti. Nick Jonas, otec téměř dvouleté Malti, se rozplakal přímo na pódiu a musel koncert přerušit.

Jonas Brothers jsou momentálně na turné ke své nejnovější desce The Album. Ta obsahuje také skladbu Little Bird, kterou trojice nahrála pro své malé děti. „Zlatíčko, je vlak / do kterého musíš ve svém životě nasednout / ale teď ještě ne / malé ručičky (omotané kolem mého prstu) / a tančíme (snažím se ten moment prodloužit) / vím, že pokud odvedu dobrou práci / takových nocí už moc nebude / prosím, uchovej si mě ve svém srdci / když vletíš do náruče někoho jiného / malý ptáčku,“ zpívají v ní.

Na koncertech v rámci turné píseň vždy věnují jednomu z fanoušků v publiku, který má za sebou těžké období. Když bratři navštívili Salt Lake City, všimli si maminky s nápisem, který říkal, že přišla o obě své děti. Vyzvali ji proto, aby jim svůj příběh povyprávěla. Dozvěděli se přitom, že její syn Western by letos oslavil pět let, a že v dubnu přišla i o holčičku Evu, které byly pouhé tři týdny. Rozhodli se jí proto zazpívat zmíněný song Little Bird.

Po prvních akordech Nick Jonas ale musel koncert přerušit. Příběh Kayly ho dojal natolik, že neudržel slzy a na pódiu se rozplakal. Následně se s bratry rozhodli ženu vzít na stage. „Spolu to zvládneme,“ uvedl nejmladší z bratrů.

Videa z dojemného vystoupení následně příznivci v publiku sdíleli na sociálních sítích. „Tahle píseň pro Kaylu hodně znamená. Statečně se vším bojuje a tohle pro ni bylo něco magického. Nahoře máme dva andílky a doma dva malé chlapečky, tříletého a sedmiletého,“ napsal pod jedno z nich manžel Kayly.

Jonas Brothers se svým turné dorazí také do České republiky. V O₂ areně vůbec poprvé zahrají v neděli 2. června 2024.

 

Články, které by tě mohly zajímat