Právě vysíláme

Nick Jonas s manželkou Priyankou oslavili druhé narozeniny své dcery, kterou odnosila náhradní matka

19. ledna 2024 9:10
Nick Jonas s manželkou Priyankou oslavili druhé narozeniny své dcery, kterou odnosila náhradní matka

Nick Jonas a někdejší Miss World Priyanka Chopra oslavili druhé narozeniny své dcery Malti, kterou jim kvůli problémům s početím odnosila náhradní matka. Mrkni na roztomilé fotky z dětské party, na které byli přítomni také bratři zpěváka a další blízcí příbuzní.

Nick Jonas a Priyanka Chopra neměli cestu za dítětem snadnou. Po problémech s početím, které nastaly zřejmě také kvůli věku někdejší Miss World, jež letos oslaví 42. narozeniny, se rozhodli pro odnošení miminka náhradní matkou. Ani v tomto případě však vše nedopadlo ideálně a dcera se dvojici narodila o dvanáct týdnů dříve.

Od té doby se naštěstí podle všeho vede malé Malti skvěle. Spolu s rodiči kvůli turné Jonas Brothers procestovala na podzim celou Severní Ameriku, přičemž už za pár týdnů se kapela vydá na další část šňůry, v rámci které navštíví v neděli 2. června 2024 také pražskou O₂ arenu.

Ještě předtím ale stihla rodinka oslavit druhé narozeniny dcery. Fotky z narozeninové party svého „malého andílka“, jak o dcerce Jonas mluví, sdílel Nick na sociálních sítích a fanoušci se nad nimi rozplývají. A není divu! Holčička je na nich opravdu roztomilá.

Děti už mají také starší bratři Nicka. Nejstarší Kevin má dcery Valentinu a Alenu, Joe se pak s bývalou partnerkou Sophie Turner stará o téměř čtyřletou Willu a skoro dvouletou Delphine. Svým dcerám trio nazpívalo na nejnovější desku The Album také píseň, kterou pojmenovalo Little Bird.

Články, které by tě mohly zajímat