Právě vysíláme

NICKI MINAJ žaluje stylistka. Rapperka jí za práci odmítla zaplatit!

4. dubna 2019 11:10
NICKI MINAJ žaluje stylistka. Rapperka jí za práci odmítla zaplatit!

Ačkoliv patří Nicki Minaj mezi nejpopulárnější rapperky současnosti, poslední měsíce se na ni hrne jedna kritika za druhou. Vše začalo ne příliš povedeným evropským turné, které provázely velké problémy a zrušené koncerty. Teď se navíc do Nicki pustila i bývalá stylistka, jenž tvrdí, že jí rapperka za její služby nezaplatila.

Americké portály přišly s informací, že si Nicki najala v roce 2017 módní stylistku jménem Christina Acevedo, aby se starala o její image na americkém turné. Dohoda zněla, že Christina bude pracovat po dobu 24 dní a za každý odpracovaný den dostane 1500 dolarů. Po skončení turné jí tedy Nicki měla vyplatit 36 tisíc dolarů.

Peněz se však stylistka nedočkala, protože v den, kdy si o ně řekla, dostala od rapperky výpověď. Nicki jí údajně poslala email s tím, že výplatu jí rozhodně nepošle a pokud chce prý stylistka zbohatnout touto cestou, určitě se jí to nepodaří. Christina si však nic nenechala líbit a americkou hvězdu hip-hopu nyní žaluje. Spolu s ní požene k soudu i společnosti Pink Friday Productions a Pink Personality, u kterých kostýmy pro Minaj objednávala.

 

Zdroj: Theblast.com

Články, které by tě mohly zajímat