Právě vysíláme

Nikdy nebudu mít děti, přiznala Selena Gomez v novém dokumentu a promluvila o sebevražedných myšlenkách

7. listopadu 2022 12:17
Nikdy nebudu mít děti, přiznala Selena Gomez v novém dokumentu a promluvila o sebevražedných myšlenkách

Streamovací služba Apple TV nově nabízí dokument Seleny Gomez s názvem Moje mysl a já. Slavná zpěvačka v něm odhalila všechny strasti, které musela během svého mladého života snášet.

Ačkoliv je Selena Gomez v záři reflektorů již od útlého mládí, její soukromý život je velmi obtížný. Selena si prožila několik opravdu temných let a o problémech promluvila v novém dokumentárním filmu.

Gomez trápí jak fyzické, tak psychické problémy. Nejenže trpí nemocí lupus a musela ji být transplantována ledvina, ale lékaři jí diagnostikovali i bipolární poruchu. Nyní Selena přiznala, že před stanovením nemoci několikrát přemýšlela nad sebevraždou a v hlavě slyšela i hlasy.

Její soukromý život se odehrával v různých etapách, které obsahovaly vrcholy i strmé pády. Když například zažívala období mánie, tedy jednu z etap bipolární poruchy, nabyla pocitu, že každému svému blízkému musí koupit automobil, aby se mohla podělit o svůj úspěch. Krátce na to, ale přišel pád a na řadu přišly sebevražedné myšlenky. „Myslela jsem, že svět by byl lepší, kdybych tady nebyla,“ řekla Selena ve filmu. V té době rovněž začala v hlavě slyšet cizí hlasy a rozvinula se u ní i paranoia. Své blízké najednou viděla jako nepřátele a přišla tak o spoustu kamarádů. Kvůli psychickým problémům pak skončila hned ve čtyřech léčebných zařízeních.

Lékaři Seleně naordinovali řadu léků, které jí sice s jejím stavem pomohly, ovšem zpěvačka tvrdí, že právě díky dvěma konkrétním práškům nebude nikdy schopná donosit dítě. „Jakkoliv je chci mít, vím, že děti mít nebudu,“ řekla smířeně ve filmu, který na sociálních sítích vzbudil velkou odezvu. Selena v něm mimo jiné řeší i vztahy v showbyznysu a uvedla, že mezi své slavné kolegyně nikdy nezapadla. Její jedinou opravdovou přítelkyní je prý pouze Taylor Swift, se kterou se přátelí již mnoho let.

Články, které by tě mohly zajímat