Právě vysíláme

NOVINKA V ÉTERU E2

9. května 2011 15:33
NOVINKA V ÉTERU E2

BRUNO MARS – The Lazy Song

Oficiální webové stránky: http://www.brunomars.com/

Album: Doo-Wops & Hooligans

Doo-Wops & HooligansThe Lazy Song

Americký objev posledních měsíců Bruno Mars má na svém kontě již několik velkých hitů jako například baladu „Grenade“. Na pozici nového singlu ze své povedené desky „Doo-Wops & Hooligans“ nominoval jednoduchou píseň „The Lazy Song“, která si nic nezadá s názvem. Song o líném nicnedělání Bruno korunoval stejně líným videoklipem. Filmový nádech dřívějších klipů je pryč, vystřídaly ho recese a ledabylá choreografie.

Americký 25letý zpěvák původem z pohádkové Havaje, Bruno Mars, se u nás proslavil především písněmi „Just the Way You Are (Amazing)“, „Grenade“ a featuringem v „Billionaire“ od Travieho McCoye.  Nyní přichází s novým videoklipem ke svému třetímu singlu „The Lazy Song“.

Album Bruno Marse má velký úspěch po celém světě. Koupilo si ho již 2 a půl milionu Brunových posluchačů. U nás se deska objevila dokonce v TOP 50. Není tedy divu, že se zpěvák rozhodl natočit další videoklip.

Lazy Song“ je vážně líná skladba. A to nejen co se týče pohodovějšího tempa a textu, ale ani samotný videoklip není nijak akční. Zpěvák a tanečníci se pohybují v prostoru menšího pokoje a jejich taneční kreace jsou velmi střízlivé. Nejdynamičtější pohyb udělá zpěvák ve chvíli, kdy se odsune na kolečkové židli. Kamera je statická a žádných speciálních efektů se také nedočkáme.

Záhadou celého videoklipu je, proč jsou tanečníci převlečení za opice. Není o nich v písni ani zmínka, těžko hledat jakoukoliv opičí asociaci. Podobnost lze spatřit akorát ve zjevu Bruno Marse a oněch opic. Také zpěvákův tanec trochu připomíná jejich pohyby. Jako celek jsou však skladba a videoklip poměrně v souladu. Kde jinde než v obývacím pokoji by se měla odehrávat píseň, která je ódou na nicnedělání. Uvidíme, zda se Bruno Mars setká s dalším úspěchem, či bude jeho videoklip považován za zmařený pokus o kontroverzní vtip.

Přehrát klip si můžete v naší Web TV

 

Zdroj: topzine.cz, musicserver.cz

Články, které by tě mohly zajímat