Právě vysíláme

O5 a Radeček „zrenovovali“ videoklip Čekal jsem od sebe víc. Fanoušky potěšili barevnou verzí

29. listopadu 2021 13:10
O5 a Radeček „zrenovovali“ videoklip Čekal jsem od sebe víc. Fanoušky potěšili barevnou verzí

O5 a Radeček vydali minulý rok po neutichajících prosbách fanoušků videoklip k singlu Čekal jsem od sebe víc. Původně černobílé video nyní představili také v jeho barevné verzi, aby se její příznivci mohli také pokochat krásnou přírodou jesenických hor, kde se natáčelo.

„Během natáčení klipu nám vyšlo opravdu hezké počasí, slunce svítilo už od rána a udělalo úžasné barevné kompozice. Říkali jsme si, že by byla škoda, kdyby takové záběry neviděli i ostatní, a tak jsem se rozhodli, že zveřejníme barevnou verzi videa. Černobílá verze má u fanoušků úspěch, snad se bude líbit i kolorovaná podoba,“ vysvětlila kapela, proč se rozhodla vydat barevnou verzi klipu.

Ta přichází téměř rok od té původní černobílé, kterou O5 a Radeček dali fanouškům jako dárek pod vánoční stromeček. „Záběry jsme natáčeli u nás v podhůří jesenických hor. Kvůli atmosféře jsme začínali už ve čtyři hodiny ráno. Když jsem takhle brzy lezl do vody, byla mi fakt kosa, nechápu, jak to ti otužilci dělají,“ vzpomínal tehdy na natáčení Tomáš Polák.

Není to poprvé, co kapela vydala nový vizuál ke stejnému songu. Poprvé tak učinila u skladby Bra3, kdy nejprve vydala oficiální videoklip, v němž si mimo jiné zahrály také holky z 3v1, a poté sdílela také jeho fanouškovskou verzi.

Spolu s barevným videoklipem kapela oznámila turné na střechách, které odstartuje 19. července 2022 v Liberci a skončí 28. července 2022 v Olomouci. Zazní na něm největší hity formace Bra3, Vloupám se, Sex ve sprše, Praha a další písně.

Články, které by tě mohly zajímat