Právě vysíláme

Osobní, ale zároveň děsivý videoklip. Billie Eilish odhalila fanouškům střípky ze svého života

11. července 2021 8:10
Osobní, ale zároveň děsivý videoklip. Billie Eilish odhalila fanouškům střípky ze svého života

Billie Eilish už za tři týdny vydává nové album Happier Than Ever. Jeho součástí bude i singl NDA, který je s názvem desky v naprostém rozporu. Zpěvačka v něm fanouškům odhalila velmi osobní střípky ze svého života, videoklip pak působí doslova děsivě.

Ve vizuálu k NDA Eilish odhaluje negativa slávy. Zpěvačka v songu vypráví o tom, jak přinutila hezkého kluka podepsat dohodu o mlčenlivosti (NDA), aby nikomu neprozradil nic o jejích tajemstvích. A to ani o jejím tajném domě, který si pořídila ve svých sedmnácti letech.

Při psaní songu se Eilish inspirovala i hodně medializovanou kauzou, kdy si mladý muž vyhlédl zpěvaččin dům a na parkovišti před ním byl schopný čekat celé hodiny, než hudebnici zahlédl. Zároveň jí posílal dopisy, ve kterých jí vyhrožoval smrtí a jednou se dokonce odhodlal tvrdit otci Eilish, že jeho dceru přišel navštívit satan.

V klipu, který byl natočený na jeden záběr, kolem zpěvačky v jednu chvíli krouží 25 automobilů. Zpěvačka se přitom rozhodla, že si mezi ně stoupne sama a nevyužije žádné kaskadéry.

Články, které by tě mohly zajímat