Právě vysíláme

„Ozvi se, nějak to pošéfíme,“ vzkazuje „taťkovi“ Marpovi k možnému fightu Jon Marianek

21. června 2021 9:10
„Ozvi se, nějak to pošéfíme,“ vzkazuje „taťkovi“ Marpovi k možnému fightu Jon Marianek

Ozvi se, nějak to pošéfíme,“ vzkazuje Jon Marianek Marpovi, který v InstaCallu Evropy 2 s moderátory Ondrou Urbanem a Petrem Říbalem uvedl, že by do zápasu proti youtuberovi za tři miliony šel. „Dát někomu za tři mega do držky, to je docela dobrý,“ říká rapper.

„Kdyby mi dal tři miliony, nebo kolik tvrdil…,“ odpověděl Marpo na otázku moderátorů Evropy 2, zda by šel do fightu s youtuberem Jonem Mariankem. Ten v České republice rozpoutal pozdvižení, když vyzval na souboj Karlose Vémolu. To se doslechl také  rapper který má na podzim proti „Terminátorovi“ nastoupit, a neodpustil si na Mariankovu adresu několik nelichotivých poznámek.

InstaCallu Evropy 2 s moderátory Ondrou Urbanem a Petrem Říbalem pak uvedl, že podle něj youtuber nikdy nebojoval. „Nebo dejme tomu, že s Jakem Paulem asi někdy trénoval, ale reálnej zápas, to je úplně něco jinýho. Najednou na tebe působí stres, jsou tam lidi. On není zvyklej vystupovat před lidma,“ vysvětloval Marpo, proč by podle něj Marianek v zápase neměl v případném klání velkou šanci.

To si však spolupracovník Jakea Paula nemyslí.MMA komunitu jsem nas**l, protože jsem nějaký kluk z Ameriky, který má peníze, nikdy nic nedokázal, prostě má jenom štěstí. Já nenadávám klukům, co dřou, potí krev… Já, když se vrátím do Česka, tak si dáme všichni trenál,“ vzkazuje Marianek tuzemským zápasníkům. „Dáme si trenál, kdo toho zvládne víc. Kdo vydrží víc, kdo má větší výdrž. Protože já tady trénuju dvakrát denně. Nechci vám to mít za zlý, ale nemakáte víc než ostatní,“ nechal se slyšet.

Zároveň se ve svém posledním videu youtuber vyjádřil i k zápasu s Marpem za tři miliony. „Taťko Marpo. Ať mi napíše tvůj management nebo manažer, jestli nějakýho máš… Ozvi se, nějak to pošéfíme,“ vyzval rappera. „Abys náhodou nedopadl jako Ben Askren,“ dodal Marianek s odkazem na zápas Jakea Paula právě proti mistrovi bojových umění Askrenovi, kterého Paul zdolal již v prvním kole.

Články, které by tě mohly zajímat