Právě vysíláme

Marpo by za 3 miliony do fightu s Jonem Mariankem šel. „Podle mě v životě neboxoval,“ říká

8. června 2021 9:10
Marpo by za 3 miliony do fightu s Jonem Mariankem šel. „Podle mě v životě neboxoval,“ říká

YouTuber Jon Marianek minulý měsíc rozpoutal na českém internetu pozdvižení, když vyzval na souboj Karlose Vémolu. V souvislosti s fightem si do Čecha žijícího v USA „rýpl“ v Insta-Callu Evropy 2 i jeho oblíbenec Marpo, který by se vzájemnému souboji nebránil.

„Kdyby mi dal tři miliony nebo kolik tvrdil…,“ uvedl v Insta Callu s moderátory Evropy 2 Ondrou Urbanem a Petrem Říbalem. „Musíš to brát tak, že mě box baví. A dát někomu za tři mega do držky, to je docela dobrý,“Marpo.

Jak rapper dodal, v souboji proti Mariankovi by si věřil. „On podle mě v životě nebojoval. Nebo dejme tomu, že s Jakem Paulem asi někdy trénoval, ale reálnej zápas, to je úplně něco jinýho. Najednou na tebe působí stres, jsou tam lidi. On není zvyklej vystupovat před lidma,“ vysvětlil Marpo, proč by ve vzájemném zápase na youtubera nesázel.

Marianek před měsícem rozpoutal na českém internetu pozdvižení, když vyzval na souboj Karlose Vémolu. Právě s ním se má Marpo na konci letošního roku utkat. „Měl jsem to držet jako tajemství, ale jelikož Karlos kam vleze, tam o tom mluví, už to asi až takové tajemství není.“

A nerozmlouvá mu přítelkyně Lenny zápasení? „Naopak mě podporuje. Chodí taky trénovat, má box ráda.“

V rozhovoru si Ondra Urban a Petr Říbal popovídali s Marpem mimo jiné o chystaném albu, koncertování i o tom, zda s Lenny chystají další společný singl.

Články, které by tě mohly zajímat