Právě vysíláme

P!nk to dala dohromady s Ronaldem. Co mají za lubem?

30. listopadu 2021 8:10
P!nk to dala dohromady s Ronaldem. Co mají za lubem?

P!nk a Cristiano Ronaldo se na sociálních sítích dohodli, že spolu pomůžou dětem. Hvězdný fotbalista pomůže zpěvačce s její charitou, do níž věnuje několik svých podepsaných dresů.

Zpěvačka P!nk chystá vánoční charitu, do které se zapojí také několik známých osobností. Přála si, aby se její součástí stal také Cristiano Ronaldo, jehož dresy si děti napsaly do svých přání. Nesehnala na něj však kontakt. Protože ale žijeme v době sociálních sítí, řekla si hudebnice, že vyzkouší jejich sílu a napsala mu.

„Ahoj Cristiano. Hodlám letos na Vánoce podpořit pár dětí, které si nepřejí nic jiného než tvůj dres. Byl bys tak hodný, poslal mi jich pár a změnil tak jejich životy? Vím, že děláš spoustu dobrých věcí pořád, ale…,“ zveřejnila P!nk na twitteru.

Na druhý den se od hvězdného fotbalisty dočkala odpovědi. „Ahoj P!nk, rád ti pomůžu. Podepíšu pár dresů a pošlu ti je, není to problém. Jsem moc rád, že něco takového organizuješ!“

Fanoušci jsou ze spojení nadšení a doufají, že by mohlo mezi P!nk a Ronaldem dojít v budoucnu k další spolupráci. Sám portugalský fotbalista podporuje několik charit a k dětem má opravdu blízko. A není divu – sám je čtyřnásobným otcem a brzy se mu po domě bude prohánět dětí šest. S partnerkou Georginou Rodíguez totiž čeká dvojčata.

Články, které by tě mohly zajímat