Právě vysíláme

Cristiano Ronaldo bude šestinásobným otcem, s Georginou čekají dvojčata

29. října 2021 12:10
Cristiano Ronaldo bude šestinásobným otcem, s Georginou čekají dvojčata

Cristianu Ronaldovi se daří nejen na fotbalovém hřišti. Na svých sociálních sítích oznámil fanouškům, že jeho partnerka Georgina je znovu těhotná. A tentokrát rovnou s dvojčaty! Pár tak spolu bude vychovávat hned šest dětí.

Rodina Cristiana Ronalda se rozrůstá raketovou rychlostí. Zatímco ještě před čtyřmi lety byl pouze pyšným otcem dnes jedenáctiletého Cristiana juniora, od té doby mu do rodiny přibyly další tři děti. Dvojčata Eva Maria a Mateo, která má s náhradní matkou, a dcera Alana Martina, kterou mu před třemi lety porodila přítelkyně Georgina.

Ta před několika týdny oznámila Ronaldovi další radostnou novinu – je znovu těhotná! Tentokrát však nečeká jedno dítě, ale rovnou dvě. Do rodiny hvězdného fotbalisty tak přibydou další dvojčata.

„Těší nás, že vám můžeme oznámit, že čekáme dvojčata. Naše srdce jsou plná lásky – nemůžeme se dočkat, až se s vámi potkáme,“ napsal Ronaldo ke sdíleným fotografiím jak s partnerkou, tak se svými čtyřmi dětmi.

V roce 2017 fotbalista pro France Football řekl, že chce mít celkem sedm dětí. V kolikátém měsíci Georgina je a jakého pohlaví miminka budou, si dvojice nechává zatím pro sebe.

Na začátku letošní sezóny Ronaldo přestoupil z italského Juventusu do Manchesteru United, klubu, ve kterém začínal. Strávil v něm celkem šest let, během kterých v dresu Rudých ďáblů odehrál 292 zápasů a dal 118 gólů.

Články, které by tě mohly zajímat