Právě vysíláme

P!nk po vážné operaci: “Byl to brutální první týden plný slz, bolesti a depresí”

18. listopadu 2021 9:10
P!nk po vážné operaci: “Byl to brutální první týden plný slz, bolesti a depresí”

P!nk na sociálních sítí informovala fanoušky o svém zdravotním stavu poté, co podstoupila před týdnem operaci kyčle na klinice The Steadman Clinic ve Vail v Colorado. Otevřeně přiznala velmi bolestivý průběh rekonvalescence.

Zpěvačka zveřejnila usměvavé selfie na Instagramu, ke kterému napsala: ‚Hej, světe! Takhle vypadá devět hodin spánku a mazlení od mých dětí sedm dní po operaci kyčle! P!nk má s manželem Carey Hartem dvě děti, desetiletou dceru Willow a čtyřletého syna Jamesona.

Držitelka několika cen Grammy s pokorou poděkovala svému lékaři a zdravotníkům na klinice „za tak dobrou péči“„Byl to brutální první týden plný slz a bolesti s depresemi, vředy z léků a neustálými horečkami, ale Hart mi pomohl,“ řekla zpěvačka vlastním jménem Alecia Beth Moore.

Autorka hitů So What a Just Give Me A Reason poděkovala manželovi za jeho oddanost a pomoci při rekonvalescenci: „Nosil mi kávu do sprchy, tahal s mým čtyřiceti pěti kilogramovým zařízením, osušil mi slzy, uvařil mi ovesnou kaši, sledoval mé léky, sehnal mi nabíječku na telefon, zapojil kompresní stroje, změřil mi teplotu, ustlal postel a přenesl mě z římsy.“

„Život vám vždy připomíná, že většina neúspěchů jsou ve skutečnosti jen pauzy a příležitosti k překalibrování a spočítání vašich požehnání“, a uvedla, že na své cestě zpět ke zdraví potkala několik inspirativních lidí. „Jsem ohromena těmi, kteří čelí skutečným, těžkým výzvám a proměny své situace do něčeho magického nebo smysluplného.“

Zpěvačka také přiznala, že je pro ni těžké přijímat pomoc: „Pro velmi nezávislou osobu, jako jsem já, je pokořující být fyzicky neschopná a závislá, i když na pár měsíců“ a dodala, že se „učí daru přijímat pomoc“.

P!nk závěrem řekla, že její „cesta bude rychlá a úmyslná“ a že je „tak požehnaná na cestě k úplnému uzdravení“. Zpěvačku čeká ještě dalších šest týdnů rekonvalescence o berlích.

Články, které by tě mohly zajímat