Právě vysíláme

Pokáč bude znít na svatbách. Nahrál song pro první novomanželský tanec

24. května 2022 8:10
Pokáč bude znít na svatbách. Nahrál song pro první novomanželský tanec

S příchodem letních měsíců vydává Pokáč skladbu Napořád, kterou plní přání svých fanoušků toužících po písni, na kterou by si mohli zatančit na svatbě. A jak je u zpěváka zvykem, opět jí nechybí vtip.

Blíží se léto a s ním i hlavní sezóna svateb. Toho je si vědom také Pokáč, a tak se rozhodl splnit přání mnoha svých fanoušků a na toto téma napsal song. Nečekejte však žádný slaďák, zpěvák si v Napořád opět hraje s vtipnými rýmy. A jak říká, jde o ideální skladbu na první novomanželský tanec.

„Když jsme se s mojí Eliškou měli brát, vím, že jsme měli dost trabl nějakej rozumnej (song) najít, až jsem nakonec napsal vlastní,“ vysvětlil, co ho k napsání písně vedlo. „Jmenuje se Napořád, což je podle mě takový příznačný slovo k týhle velký životní události. Ať už v dobrým, nebo ve zlým, jste v tom spolu. V ideálním případě nafurt. Tak se mějte rádi,“ vzkazuje hudebník.

O videoklip k Napořád se postaral známý režisér Jakub Mahdal. Ten se řídil vtipem Pokáče, a tak i jednotlivé scénky odehrávající se ve videu mají humorný podtext.

Spolu s vydáním klipu interpret rovněž vyhlásil soutěž, jejímž vítězům Pokáč „naruší“ svatbu, respektive přijede jim na ni zahrát. A jak se zpěvák nechal slyšet, doufá, že na veselce „bude dost jídla“.

 

Články, které by tě mohly zajímat