Právě vysíláme

Poslechni si SOUNDTRACKY tohoto týdne. Znáš filmy, v kterých tyto hity zazněly?

9. února 2018 15:30
Poslechni si SOUNDTRACKY tohoto týdne. Znáš filmy, v kterých tyto hity zazněly?

Britney Spears – I’m Not A Girl, Not Yet A Woman I’m Not A Girl, Not A Woman je píseň od Britney Spears, která se objevila na zpěvaččině třetím studiovém albu Britney (2001) a zároveň zazněla ve filmu Křižovatky (Crossroads). Song produkoval Max Martin a text napsala zpěvačka Dido. Samotná Britney uvádí, že tato píseň […]

Britney SpearsI’m Not A Girl, Not Yet A Woman
I’m Not A Girl, Not A Woman je píseň od Britney Spears, která se objevila na zpěvaččině třetím studiovém albu Britney (2001) a zároveň zazněla ve filmu Křižovatky (Crossroads). Song produkoval Max Martin a text napsala zpěvačka Dido. Samotná Britney uvádí, že tato píseň je její nejoblíbenější.

 

Gotye feat. KimbraSomebody That I Used To Know
Somebody That I Used to Know je píseň od belgicko-australského umělce s pseudonymem Gotye, který na ní spolupracoval s Kimbrou, zpěvačkou z Nového Zélandu. Píseň zazněla v seriálu Glee, kde ji jako cover představil herec Darren Criss.

 

MobyBeautiful
Umělec Moby, vlastním jménem Richard Melville Hall, vydal v roce 2005 singl Beautiful, který je součástí alba Hotel. Píseň se objevila ve známém filmu od režiséra Davida Frankla Ďábel nosí Pradu, kde si zahrála Meryl Streep a Anne Hathaway.

 

Liam Payne feat. Rita OraFor You
Bývalý člen One Direction a momentálně jeden z nejžádanějších zpěváků Liam Payne ve spolupráci se zpěvačkou Ritou Orou vydal v lednu 2018 singl For You. Píseň pochází z filmu Padesát odstínů svobody (Fifty Shades Freed), který je součástí trilogie Padesát odstínů, jejíž knižní předloha se stala světovým bestsellerem.

 

Junkie XL feat. Elvis PresleyA Little Less Conversation
Song Little Less Conversation napsali Mac Davis a Billy Strange pro zpěváka Elvise Presleyho. V roce 2010 se o remix písně postaral Junkie XL a jeho nová verze se stala celosvětovým hitem. Remix se objevil i ve filmu Megamysl z roku 2010.

</ifram

 

Zdroj: YouTube

 

7 nejhorších, nejnechutnějších a nejtrapnějších filmů, které nás čekají v roce 2018

Články, které by tě mohly zajímat