Právě vysíláme

Potvrzeno: Monika Bagárová a Makhmud Muradov jsou zase spolu

11. února 2022 12:10
Potvrzeno: Monika Bagárová a Makhmud Muradov jsou zase spolu

V prosinci potvrdila Monika Bagárová rozchod s Makhmudem Muradovem, v závěru ledna už však opět sdílela společné rodinné snímky. Nyní během livestreamu potvrdila, že tvoří se zápasníkem znovu pár.

Monika Bagárová a Makhmud Muradov jsou opět spolu. Zpěvačka informaci potvrdila během svého livestreamu na instagramu a dodala. „Musíme na našem vztahu pracovat a dohodli jsme se, že budeme víc času trávit spolu. Mach teď letí organizovat galavečer do Uzbekistánu, ale brzy se zase vrátí,“ vysvětlila.

Stejně jako jejího přítele čeká i ji pracovní rok. Ráda by vydala nové album. „Chci se letos věnovat hudbě naplno. Mám chuť zase tvořit, zpívat, koncertovat s kapelou a být vám blíž,“ svěřila se zpěvačka.

Ta rozchod s Muradovem oznámila minulý rok v prosinci. „Někdy vám v životě nevyjdou věci tak, jak byste si přáli i přesto, že jste bojovali do poslední chvíle. Myslím, že je fér vám říct, že už nejsme rodina,“ uvedla tehdy a potvrdila tak dlouhodobé spekulace o jejím rozchodu se zápasníkem.

Na konci ledna už však byla dvojice opět vídána spolu, v jednom z posledních příspěvků dokonce Bagárová příteli vzkázala: „Milujeme Tě.“

Články, které by tě mohly zajímat