Právě vysíláme

Překvapivý závěr Tvoje tvář má známý hlas. Kdo ovládl sérii Šampionů?

24. května 2021 9:10
Překvapivý závěr Tvoje tvář má známý hlas. Kdo ovládl sérii Šampionů?

Tvoje tvář má známý hlas zná vítěze své osmé řady. Zcela překvapivě se o první místo podělili hned dva soutěžící – David Gránský a Hana Holišová, která ovládla také první sérii pořadu. Třetí skončil Albert Černý.

Finálový večer soutěže Tvoje tvář má známý hlas se musel částečně obejít bez moderátora Ondřeje Sokola. Ten těsně před natáčením onemocněl, a tak nevysílal ze studia, ale ze svého domova, kam mu tvůrci přistavili přenosový vůz. O vítězství bojovali Hana Holišová, Marta Jandová, Albert Černý a David Gránský, ostatní soutěžící pak vystoupili v duetech.

Vítěze překvapivě osmá řada nakonec neměla jednoho, ale hned dva. Stali se jimi Hana Holišová a David Gránský. „Jsem dojatý. Ne ale z vítězství. Já tenhle pořad miluju a baví mě ta férovost, a tohle je vlastně toho důkaz,“ uvedl herec a zpěvák, který poslal svou část výhry Fondu ohrožených dětí – Klokánku v Teplicích.

Hana Holišová ochutnala pocit vítězství už podruhé. Před několika lety totiž ovládla první sérii soutěže. „Strašně moc bych všem chtěla poděkovat. Svým blízkým za obrovskou podporu a trpělivost, ostatním soutěžícím za neuvěřitelnou atmosféru, zažili jsme spolu něco krásného a jsem za to vděčná. Doufám, že se alespoň trocha toho, co jsme spolu zažili, přenesla i na lidi u televizních obrazovek,“ dojala se hvězda Ulice.

Třetí místo obsadil Albert Černý, který se během finálového večera představil se skladbou Say So od Doji Cat. Marta Jandová pak skončila čtvrtá. Rozloučila se s vystoupením Volare od Gipsy Kings.

Zdroj: redakce, TV Nova, Facebook

Články, které by tě mohly zajímat