Právě vysíláme

Premiéra klipu: Nykki představuje video ke třetímu singlu Home To You

14. října 2020 15:00
Premiéra klipu: Nykki představuje video ke třetímu singlu Home To You

V polovině srpna tohoto roku se rádiovým éterem poprvé rozezněla skladba Home To You. Jde o již třetí singl mladé popové zpěvačky Nykki.

Skladba vznikala v květnu tohoto roku mezi nahrávacími studii autora a producenta Peta HammertonaAnglii a studiem FaustPraze, kde Nykki se svým týmem kvůli omezením mezinárodního pohybu nahrávala zpěvy.

Home To You je písnička o tom, že na toho svého člověka myslím, ať jsem kdekoliv. O tom, že se na něj vždycky těším domů. A možná i trošku o tom, že je někdy příjemné, když trošku žárlí😁,“ přibližuje téma skladby zpěvačka.

Nyní Nykki představuje vizuální podobu skladby. V produkci studia Unreal Visual vzniklo pod režijním vedením Barta Klimsza svižné letní video plné pozitivní energie a radosti ze života.

„Při psaní scénáře k tomuto klipu jsme chtěli posunout hranice klasických vyprávěcích postupů popové hudební tvorby. Zamysleli jsme se tedy nad textem samotným, který ve svém obsahu popisuje vzdálenost a zároveň upoutanost ve vztahu mladého páru. Napadlo nás tedy tuto dramaturgickou rovinu odvyprávět obrazově. Vidíme příběhy dvou lidí, kteří jsou na jiných místech, ale zároveň jsou si v obraze blízko. Tento styl vyprávění nám také dovolil odprezentovat větší množství příběhu, jelikož v mnoha pasážích videa běží obě roviny současně,“ popisuje vznik videoklipu režisér Bart Klimsza.

Články, které by tě mohly zajímat