Právě vysíláme

Zpěvačka Nykki sdílí optimistický popový kousek Playing It Cool 

26. října 2022 10:10
Zpěvačka Nykki sdílí optimistický popový kousek Playing It Cool 

Nykki sdílí nový singl Playing It Cool, optimistický kousek spolu s hravým videoklipem inspirovaný romantickými filmy 90. let.

Playing It Cool je uhlazená a energická píseň vedená groovy kytarou, funky basovou linkou a pulzujícími bubny. Neodolatelné prostředí pro Nykkiny vokály a její chytlavé optimistické texty, kde vyjadřuje svou touhu po takovém milostném příběhu, který stojí za to sledovat znovu a znovu.

Napsali ji Nykki s Johnem Foylem, známým pro svou práci s Mae Muller a Lolou Young a Stefanem Abingdonem – známým jako St£fan – mezi jehož hlavní popové hity patří mimo jiné singl pro Selenu Gomez, který s ním společně produkovala. Playing It Cool přichází krátce po vydání nedávného singlu Right Place Wrong Guy.

Nykki o skladbě říká: „Toto je moje první 100% pozitivní, velmi milá píseň a hrozně mě baví! Napsala jsem to pro svého přítele, jen jsem tím vyjádřila své pocity, dělat si legraci sama ze sebe a být přitom velmi upřímná a zranitelná.“ O procesu psaní a produkce Nykki dodává; „Napsali jsme to s Johnem Foylem a St£fanem přes zoom. Cítila jsem se připravená konečně napsat a vydat milostnou píseň, která nebyla o žalu. Chtěla jsem, aby to byla píseň, kterou uslyšíte po poslední scéně v romantickém filmu, zvuk je rozhodně popovější a roztomilejší než cokoli, co jsem dosud vydala, ale zároveň jsem to stále já a song vychází z mého vztahu. Chtěla jsem, aby video bylo jednoduché a sladké. Jsem beznadějný romantik, který vyrostl na romantických filmech.“

 

Články, které by tě mohly zajímat