Právě vysíláme

Přestože je ve vězení, rapper TEKASHI 6IX9INE podepsal tučnou smlouvu s hudebním labelem

11. října 2019 11:10
Přestože je ve vězení, rapper TEKASHI 6IX9INE podepsal tučnou smlouvu s hudebním labelem

Mexičan Daniel Hernandez známý především jako rapper Tekashi 6ix9ine údajně podepsal novou lukrativní smlouvu se svým hudebním labelem, přestože se nyní nachází ve vězení! Rapperovi hrozí až sedmačtyřicetiletý trest za napadení, vyhrožování a nelegální vlastnění zbraně.

Neobvyklý krok

Podle serverů Billboard a TMZ podepsal Tekashi 6ix9ine smlouvu s hudebním labelem 10K Projects na dvě desky v hodnotě zhruba 10 milionů amerických dolarů (v přepočtu zhruba 234,5 milionu Kč). Kontroverzní rapper nazpívá jednu desku v angličtině a druhou ve španělštině – zatím se ale neví, kdy a kde rapper tyto desky nahraje, jelikož si nejspíš odbude nějaký čas za mřížemi.

Rapper Tekashi 6ix9ine u soudu

Rapper Tekashi 6ix9ine u soudu

Tekashi 6ix9ine byl původně zatčen už v listopadu loňského roku za celou řadu trestných činů. Rodák z New Yorku se ke všem obviněním přiznal a zdálo se, že k dlouhému pobytu za mřížemi nemá daleko. Situace se ovšem změnila, když rapper začal donášet na svoje kolegy z gangu Nine Trey Bloods, mezi něž údajně patřila i rapperka Cardi B. Policie následně zatkla dva muže.

Mnozí si nyní myslí, že Tekashi 6ix9ine kvůli svému chování dosáhne mnohem mírnějšího trestu, než se původně čekalo. Konečný rozsudek padne už 18. prosince.

Zdroj: NME, Billboard, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat