Právě vysíláme

Profesionálka každým coulem. Katy Perry se rozlomil top, místo útěku své přednosti skryla polštářem

18. dubna 2024 8:10
Profesionálka každým coulem. Katy Perry se rozlomil top, místo útěku své přednosti skryla polštářem

Katy Perry je i letos jednou z porotkyň pěvecké soutěže American Idol. Jak oznámila, jedná se o její poslední vystoupení v této show, a tak si ho naplno užívá. V nejnovějším díle navíc dokázala, jak velkou je profesionálkou. Když se jí rozlomil rafinovaný top, místo útěku do zákulisí na svůj účet vtipkovala.

Katy Perry je ve Spojených státech amerických oblíbenou interpretkou. A to nejen díky svým písním či vztahu s Orlando Bloomem, ale také proto, s jakým důvtipem se umí „vyvléknout“ i z té nejnepříjemnější situace.

O nezáviděníhodný okamžik se postaral i její top, který oblékla v nejnovějším díle pěvecké soutěže American Idol. V jedné chvíli se jí totiž z kovu vyrobený svršek rozlomil. A zatímco mnozí by utekli do zákulisí, nebo by se minimálně snažili na celou situaci neupozorňovat, zpěvačka udělala pravý opak.

„Potřebuji, aby mi někdo opravil top. Pokud se tak nestane, divák uvidí víc, než mu show slibuje,“ vtipkovala zpěvačka. Krátce na to se nářadí ujal porotce Luke Bryan a pokusil se top opravit. Bohužel se mu to nepovedlo.

Perry i přesto pokračovala v natáčení. „Ten song rozbil můj svršek,“ okomentovala nastalou situaci, tentokrát už schovaná pod stolem, z nějž jí čouhala pouze hlava. Posléze se přeci jen posadila, přičemž své přednosti ukryla za polštářem, který jí přinesla produkce.

„Věděla jsem, že s tímto outfitem tak trochu riskuju, ale řekla jsem si, proč ne?“ prozradila po živém přenosu zpěvačka pro Access Hollywood. Jak také uvedla, show opouští z velmi dobrého důvodu. Připravuje totiž letos velké věci.

Články, které by tě mohly zajímat