Právě vysíláme

První snímek Víti Starého od konce Mandrage: Zpěvák vypadá mnohem zdravěji

1. dubna 2022 12:10
První snímek Víti Starého od konce Mandrage: Zpěvák vypadá mnohem zdravěji

Od ukončení působení Mandrage na scéně uplynuly už dva roky. Jako důvod tehdy kapela uvedla náročné životní období svého zpěváka Víti Starého, který dlouhá léta bojoval se závislostí na drogách a alkoholu. Svým fanouškům se hudebník doslova ztrácel před očima. Muzikant však podstoupil léčení a podle aktuální fotografie se zdá, že se vrací do své staré „formy“.

Psal se rok 2020, když Mandrage oznámili konec na scéně. Důvodem byly problémy Víti Starého, který se kvůli závislosti na drogách a alkoholu fanouškům ztrácel před očima. Smutek z odchodu oblíbené kapely tak rychle vystřídal strach o zpěváka, jenž navíc nedorazil ani na rozlučkový koncert v pražském Foru Karlín. Zastoupit ho na pódiu tehdy museli jiní interpreti, vystoupili například Mirai Navrátil, Sebastian, Anna K., Adam Mišík, Jelen a další.

„Náš zpěvák Víťa prochází těžším obdobím a bude potřebovat nějaký čas a pomoc, aby ho zvládl. Jako kapela tak v tuto chvíli nejsme schopni nikomu nic slíbit. Můžeme však slíbit Víťovi, že ho neopustíme a uděláme vše pro to, aby mu bylo lépe,“ uvedla kapela a jak později prosáklo na veřejnost, měl Starý nastoupit na léčení. Poté jakoby se po něm slehla zem.

Nyní však jeho maminka Jana zveřejnila na svých sociálních sítích fotografii, na které je zachycena právě se synem. A Víťa na ní vypadá zdravěji než kdy předtím. Žádné propadlé tváře a vzhled čtyřicátníka. Zpěvákovi se vrátila jeho zdravá vizáž.

A dobře na tom údajně má být také po psychické stránce. Poté, co se vrátil z léčebny, měl začít pracovat v jednom z plzeňských divadel. Zda je v kontaktu se členy kapely, je otázkou. Jak se však už dříve vyjádřili někteří z nich, s někdejším frontmanem Mandrage už dlouho nemluvili.

Články, které by tě mohly zajímat