Právě vysíláme

Řekli si „ano“? Rihanna a A$AP Rocky spolu jdou v hudebníkově novince k oltáři

11. května 2022 13:10
Řekli si „ano“? Rihanna a A$AP Rocky spolu jdou v hudebníkově novince k oltáři

Vzali se snad? Tuhle otázku si už několik dní pokládají fanoušci Rihanny a A$AP Rockyho. V rapperově novince D. M. B. stojí totiž dvojice před oltářem. Brzy se jí navíc narodí potomek, otázka svatby proto jistě není od věci.

 A$AP Rocky vydal svůj nový singl D. M. B., který doprovází videoklip, v němž si zahrál sám hudebník s partnerkou Rihannou. Vizuál je ódou na klasický milostný příběh, kde partnerská dvojice zobrazuje skutečné, extrémně oddané postavy ve vztahu, a to navzdory všem okolnostem.

Do jisté míry tak klip kopíruje aktuální dění kolem zmíněného páru. A$AP Rocky byl totiž před několika dny zatčen na letišti v Los Angeles, když se vracel z dovolené na Barbadosu. Údajně mu měla policie nasadit želízka kvůli podezření z pokusu o vraždu. V roce 2021 měl několikrát vypálit ze zbraně na osobu, s níž se pohádal. S dalšími dvěma přáteli měl posléze z místa činu utéct. Stejně jako ve videoklipu i ve skutečnosti stojí Rihanna i nadále po jeho boku.

Ve vizuálu si zpěvačka A$APa Rockyho dokonce vzala, a tak fanoušci začali spekulovat, zda svatba neproběhla také ve skutečnosti. To však nastávající rodiče odmítají, i když by obřad jistě nebyl od věci.

Video bylo natočeno v New Yorku loni v létě a bylo napsáno, režírováno a produkováno Rockym. Skladbu samotnou pak produkovali Lord Flacko, Skepta, Shlohmo, Hector Delgado a Kelvin Krash s dodatečnou produkcí D33J.

Články, které by tě mohly zajímat