Právě vysíláme

Rozvodová bitva začala. Sophie Turner podala na Joea Jonase žalobu, schoval pasy dětí

28. září 2023 8:10
Rozvodová bitva začala. Sophie Turner podala na Joea Jonase žalobu, schoval pasy dětí

Ačkoliv se zpočátku zdálo, že mezi Sophie Turner a Joe Jonasem půjde o klidný rozvod, opak je pravdou. Herečka podala na svého zatím stále manžela Joea Jonase žalobu. Podle dostupných dokumentů měl dětem schovat pasy, aby zamezil Turner vycestování s nimi ze země. Na základě rozvodových papírů by však herečka s dcerami odcestovat do Evropy stejně nemohla.

Sophie Turner podala na svého manžela Joea Jonase žalobu. V dokumentech tvrdí, že kvůli expartnerovi nemohla s dětmi odcestovat z USA do Evropy, jak původně plánovala. Měl schovat jejich pasy, respektive zamezit tomu, aby se k nim herečka dostala. Podle rozvodových papírů by však s dcerami stejně nemohla ze země odjet. Po dobu řízení mají zůstat ve Spojených státech amerických.

V žalobě Turner popisuje, že měl Jonas podat žádost o rozvod tři týdny po velké hádce, ke které mělo dojít na zpěvákovy narozeniny 15. srpna. O rozvodu se údajně dozvěděla z médií.

Herečka dále popisuje poslední rok soužití s manželem. V dubnu se měla rodina ze Spojených států amerických přestěhovat do Velké Británie, odkud Turner pochází a kam se chtěla vždy vrátit. Život za mořem jí totiž nevyhovoval, neměla na blízku rodinu ani přátele. Jejich starší dcera začala v Anglii dokonce chodit do školky a plánovali tam natrvalo zakotvit.

Kvůli natáčení šestidílného seriálu Joan se manželé domluvili, že v srpnu se o děti bude start Jonas, který je momentálně na turné se svými bratry. V polovině září měla Turner přiletěl do USA, být s dětmi týden v New Yorku a následně s nimi 22. září odcestovat do Velké Británie. To se však nestalo. Poté, co Jonas podal žádost o rozvod, ukryl pasy dětí, aby s nimi herečka nemohla odletět, a odmítl jí je dát. Proto se Turner rozhodla manžela zažalovat.

Podle nejnovějších dokumentů mezi manželi už došlo k dohodě. Po dobu, co budou v rozvodovém řízení, budou jejich děti pobývat v New Yorku a blízkém okolí. Papíry zároveň odhalily jméno druhé dcery hollywoodské dvojice, které bylo doposud před veřejností skryto. Roční holčička dostala jméno Delphine.

Články, které by tě mohly zajímat