Právě vysíláme

RYBIČKY 48 natočili pokračování prvního hitu, se kterým prorazili! Po 10 letech je tu klip Zamilovaný/Nešťastná 2

9. října 2019 16:10
RYBIČKY 48 natočili pokračování prvního hitu, se kterým prorazili! Po 10 letech je tu klip Zamilovaný/Nešťastná 2

Jedna z nejúspěšnější domácích rockových skupin Rybičky 48 přichází s novým videoklipem Zamilovaný/Nešťastná 2. Nechybí ani Bára Zemanová a Pokáč.

Frontman Kuba Ryba upřesňuje: „Máme rádi věci na pokračování. Písnička Zamilovaný/Nešťastná byla první, díky které jsme se dostali do širšího povědomí fanoušků. Jelikož milujeme srandu a šťastné konce, rozhodli jsme se udělat pokračování – písničku Zamilovaný/Nešťastná 2.“

V novém klipu Zamilovaný/Nešťastná 2 si znovu zahrála Bára Zemanová. A Kuba Ryba k tomu říká: „Tenkrát (při natáčení prvního songu) jsme celý tři dny natáčení doslova propili. Při natáčení dvojky už jsme se spíš střídali v hlídání dětí. S Bárou je spolupráce vždycky milá. Ona je profík. Z ní i z její celé rodiny šla krásná energie.“

Zamilovaný/Nešťastná 2 je klip plný akce, převleků, efektů a nadsázky. S textem pomohl a roli souseda si střihnul i písničkář Pokáč.

Pokáče znám dlouho a chtěl jsem s ním na něčem dělat. S tímhle songem jsem nemohl hnout textově, asi dva roky jsem se v tom plácal. S 50 % jsem byl spokojen, ale se zbytkem ne. Pokáče jsem oslovil, protože si ho vážím i jako textaře. Pomohl se songem na první dobrou. Napadlo nás, že mu v písničce dáme prostor a rozhodně toho nelitujeme!“ vysvětluje Kuba Ryba.

Podzimní turné Zamilovaný/Nešťastná 2

Turné začíná 25. října v Liberci a jeho součástí bude skoro tradičně velký sál pražské Lucerny, který je opět již půl roku dopředu vyprodán.

V roce 2020 slaví kapela plnoletost a čekají ji velké halové koncerty nazvané Rockové stužkováky, po kterých bude na podzim následovat Rocková maturita – největší koncert v dějinách kapely, který proběhne v pražské O2 areně 28. listopadu 2020. Po tomto vystoupení chystají Rybičky 48 delší koncertní pauzu.

Foto: Ondřej Soukup

Články, které by tě mohly zajímat