Právě vysíláme

RYBIČKY 48 představují nový klip a žádost o ruku KUBY RYBY v přímém přenosu!

24. října 2018 16:09
RYBIČKY 48 představují nový klip a žádost o ruku KUBY RYBY v přímém přenosu!

Na nudu si kapela Rybičky 48 opravdu nemůže stěžovat. Vyráží na turné, těší se na vyprodanou Lucernu, chystá velký koncertní křest v Brně a do toho představuje nový klip! A aby toho vážně nebylo málo, jeden z jejich členů, zdá se, začíná plánovat svatbu.

Skupina Rybičky 48 po úspěšné letní koncertní sezóně skočila rovnýma nohama do té podzimní. V pátek 26. října vyráží na Best Fuck Off Tour. Jednou ze zastávek bude i půl roku vyprodaný velký sál Paláce Lucerna v Praze, kde kapela svým koncertem chystá velkolepě oslavit 16. narozeniny.

Ale než to všechno vypukne, představují kluci z Rybiček 48 nový klip Lék na duši ženy.

Minutové rande zpěváka Kuby Ryby s jeho skutečnou přítelkyní, klip točený na jeden záběr a do různých úsměvných rolích obsazení členové kapely i manažer – to je stěžejní téma videoklipu.

Jeho závěr byl největším překvapením pro Kubovu přítelkyni, která do poslední chvíle netušila, co se na ni chystá. Kuba před ni poklekl a požádal ji o ruku. A jak to dopadlo? Na to se podívejte přímo ve klipu:

Zpěvák Kuba Ryba k tomu říká: „Protože jsme vše dělali v utajení, věděla Domča, že v klipu bude hrát, ale netušila, že ji požádám na konci o ruku. Vše se muselo několikrát zkoušet do onoho zlomového momentu a nakonec se to prostě muselo povést. Musím poděkovat kapele a týmu, že do toho šli a vše udrželi v tajnosti. A kdy bude svatba? No máme rádi léto, takže myslím, že léto 2019 to jistí. :)”

Ve čtvrtek 1. listopadu vydávají Rybičky 48 svoji dlouho očekávanou desku, vlastně půjde rovnou o dvojalbum Best Fuck Off / Pořád nás to baví.

Zdroj: Supraphon

Video: Lady Dee natočila první klip coby zpěvačka

Články, které by tě mohly zajímat