Právě vysíláme

RYBIČKY 48 připravují Corontena Show Live aneb Nenechte si pro koronu vrtat koleno!

7. dubna 2020 8:10
RYBIČKY 48 připravují Corontena Show Live aneb Nenechte si pro koronu vrtat koleno!

V sobotu 18. dubna 2020 od 20:00 hodin proběhne speciální koncert skupiny Rybičky 48, který se bude vysílat na internetu! Kapela odehraje opravdový set se vším všudy.

Parádní nápad

„Zachraňovat životy sice neumíme, ale rádi bychom pomohli tím, co umíme nejlíp. A vy můžete pomáhat s námi! Dohodli jsme se na uspořádání tohoto koncertu, protože nechceme jen sedět a čekat, až to celé přejde,“ říkají členové kapely Rybičky 48 jako jeden muž.

Cílem koncertu Rybičky 48: Corontena Show Live je získat finanční prostředky a pomoci tam, kde je to teď nejvíc potřeba. V souladu se stávajícími bezpečnostními a hygienickými opatřeními se koncert uskuteční bez publika, s minimálním počtem technického a pomocného personálu.

„Aktuálně cítíme, že mezi nejohroženější patří senioři žijící v různých domovech důchodců a podobných zařízeních. Proto jsme spojili síly s Českým červeným křížem, který celý výtěžek koncertu využije na pořízení ochranných pomůcek a dalšího nezbytného vybavení pro domovy seniorů, domovy se zvláštním režimem a také pro svých čtrnáct agentur Domácí ošetřovatelské péče Alice,“ shrnuje zpěvák Kuba Ryba.

„Nápad Rybiček 48 na uspořádání koncertu pro dobrou věc nás ohromně nadchl a za finanční dar předem děkujeme. Ještě větší radost mám z toho, že se kluci rozhodli podpořit právě seniory, jejichž současná situace je opravdu nelehká, stejně jako situace našeho odborného personálu, který se o ně stará. Víme, že za Rybičky 48 někdo jiný koncert nezahraje. Protože ,Někdo jiný‘ neexistuje. Pomoc druhým i sobě je na nás,“ říká Miroslava Jirůtková z Českého červeného kříže, jehož mottem je „Už sto let nečekáme až pomůže někdo jiný“.

Jak lze přispět na dobrou věc?

1. Po zakoupení vstupenky na tento koncert za 100 Kč na www.ticketstream.cz/r48live získáte unikátní kód pro sledování koncertu na live.ticketstream.cz/r48.

2. Už od této chvíle můžete pomoci tím, že zašlete dárcovskou DMS ve tvaru DMS CCK 30DMS CCK 60 nebo DMS CCK 90 na číslo 877 77. Více informací získáte na www.darcovskasms.cz.

3. Lze též přispět na veřejnou sbírku Českého červeného kříže buď on-line na Darujspravne.cz, nebo převodem na účet č. 333999/2700 s variabilním symbolem 2003 a se specifickým symbolem 7929.

www.darujspravne.cz/sbirka/hrajeme-pomahame-rybicky-48-corontena-show-live

Koncert odehraje skupina Rybičky 48 zadarmo a celého svého honoráře se vzdá ve prospěch dobré věci. Veškerý čistý zisk bude poukázán Českému červenému kříži.

Vstupenky na koncert zakoupíte na www.ticketstream.cz/r48live.

Zdroj: Kateřina Králová, Ticketstream

Články, které by tě mohly zajímat