Právě vysíláme

RYTMUS zveřejnil svůj nejosobnější song. Rapuje ještě nenarozenému synovi!

9. července 2019 8:00
RYTMUS zveřejnil svůj nejosobnější song. Rapuje ještě nenarozenému synovi!

Rytmus a jeho žena Jasmina jsou v radostném očekávání a už za chvíli se jim narodí vytoužený chlapeček. Ještě před porodem však stihl rapper pro syna složit překrásný song, ve kterém mu dává najevo, jak moc ho už nyní miluje.

RytmusJasminou zažívají lásku jako trám. Půvabná moderátorka s balkánskými kořeny drsného rappera naprosto okouzlila a pár ani ne po roce vstoupil do svazku manželského. Nyní už je Jasmina pár měsíců těhotná a podle velikosti jejího bříška je jasné, že miminko se narodí už za chvíli.

A protože se Rytmus svého prvorozeného syna nemůže dočkat. Rozhodl se mu složit nádherný track, ve kterém mu prostřednictví rapu vyjadřuje obrovskou lásku. „Stvořili jsme tě z té největší lásky. Doufám, že budeš po mámě krásný. Toto píšu předtím, než na svět přijdeš,“ rapuje Rytmus a z jeho songu pod názvem Sanel je jasné, že miminko bude jeho splněným snem.

Podívej se na videoklip a napiš nám, jak se ti líbí. Za nás je to naprostá bomba a jsme rádi, že jsme opět mohli vidět a slyšet Rytmusovu stránku osobnosti, kterou na veřejnosti příliš neukazuje.

 

 

Zdroj: YouTube

Články, které by tě mohly zajímat