Právě vysíláme

S Britney Spears se nechtějí vídat synové, viní za to exmanžela

9. srpna 2022 8:10
S Britney Spears se nechtějí vídat synové, viní za to exmanžela

Britney Spears několik měsíců neviděla své syny. Tvrdí to její bývalý manžel Kevin Federline. Chlapci se tak údajně rozhodli kvůli lascivním videím a fotografiím, které jejich matka sdílí na sociálních sítích.

Britney Spears má dva syny – šestnáctiletého Prestona a patnáctiletého Jaydena. Několik měsíců se s nimi však dle slov jejich otce Kevina Federlineho neviděla. Dokonce se nezúčastnili ani zpěvaččiny svatby. Jak exmanžel zpěvačky prozradil pro Daily Mail, za svou matku se stydí. Nelíbí se jim, že prakticky denně zveřejňuje své odhalené fotografie či videa na sociálních sítích.

„Kluci se rozhodli ji nyní nevídat,“ uvedl Federline. Dodal, že odmítá jakákoliv nařčení, že by jim v setkání s matkou bránil. „Snažím se jim to vysvětlit. ‚Podívejte, je to možná jen její způsob, jak vyjádřit sama sebe.‘ Ale to nic nemění na tom, co jim svým chováním provádí. Je to obtížné. Nedokážu si představit, co musí jako teenageři, kteří chodí do školy, prožívat.“

Padl také dotaz na to, co si myslí o zrušení opatrovnictví zpěvaččina otce Jamieho. „Potkal jsem se s tím chlapem a vážně se o ni staral. Vlastně se stará o celou svou rodinu a chce, aby vše bylo ok. Když nad Britney získal kontrolu, věci se daly do pořádku, zachránil jí život,“ nechal se slyšet Federline s tím, že byl rád, kdyby se svým dědečkem měli jeho synové dobrý vztah.

Na slova svého exmanžela reagovala Spears na instagramu. „Traumata a všechny překážky, které jsou spojené se slávou a celým tímhle průmyslem, ovlivňují nejen mě, ale i mé děti. Jsem jen člověk, který dělá, co umí. Darovala bych poslední centy! Ostatní umělci dělali mnohem horší věci, když byli jejich děti malé,“ napsala. Dodala, že výchova malých chlapů není pro nikoho snadná a je jí smutno z toho, že se Federline na veřejnosti takto o vztahu mezi ní a jejími syny vyjádřil.

Manželství Spears a Federlineho trvalo tři roky. Zasnoubili se v červenci 2004 jen po několika týdnech randění, svatbu pak uspořádali na podzim téhož roku. Znali se však mnohem delší dobu, exmanžel totiž dělal Spears tanečníka na jejím turné k debutovému albu …Baby One More Time.

Články, které by tě mohly zajímat