Právě vysíláme

SELENA GOMEZ promluvila. Jak zvládá těžké období a kdy vydá novou desku?

5. září 2018 11:10
SELENA GOMEZ promluvila. Jak zvládá těžké období a kdy vydá novou desku?

Být nejpopulárnější osobou na Instagramu není procházka růžovým sadem, jen se zeptejte Seleny. Zpěvačka ve velkém rozhovoru pro časopis Elle poprvé promluvila o těžkém loňském období, o vydání nové desky, i o pomoci, které se jí dostalo ze strany rodiny.

Selena Gomez si letos nadělila životní restart: odstěhovala se mimo Los Angeles, začala pracovat pro neziskovku a trochu omezila drahé nákupy. Poté, co loni internet zaplavily zprávy o ukončení vztahu mezi ní a zpěvákem The Weekndem (a znovu se objevily spekulace o návratu k Justinu Bieberovi), prožívala mladá zpěvačka krizi. Dostat se z těžké situace jí pomohli kamarádi a známí, o kterých Selena říká, že jsou neuvěřitelní.

Od té doby se vše pro zpěvačku změnilo. Justin se zasnoubil, čili spekulace o jejich vztahu konečně ustaly. Selena se navíc začala plně angažovat v neziskové organizaci A21, která bojuje proti obchodování s lidmi po celém světě. Začala taky pracovat na novém hudebním materiálu, který je podle zpěvačky úplně jiný, než její předchozí tvorba. Selena uvedla, že novou desku dokončuje a že možná vyjde už na podzim. Máme se rozhodně na co těšit!

Zdroj: Elle, Instagram

Zpěvačka Von zhudebnila svůj orgasmus

Články, které by tě mohly zajímat