Právě vysíláme

SELENA GOMEZ promluvila o depresích prostřednictvím nové písně. Song s JULIÍ MICHAELS vás chytne za srdce!

29. ledna 2019 11:10
SELENA GOMEZ promluvila o depresích prostřednictvím nové písně. Song s JULIÍ MICHAELS vás chytne za srdce!

Je všeobecně známo, že Selena Gomez prakticky od dob dospívání bojuje s depresemi. Jaké to je, když její mysl tato vážná psychická choroba zasáhne? Co zpěvačka prožívá? To se dozvíte v nové písni, kterou Selena složila společně s kolegyní Julií Michaels!

Protože tyto dvě oblíbené zpěvačky trápí stejný problém, rozhodly se o něm složit píseň a přiblížit tak fanouškům, jaké pocity člověk v depresi prožívá. Song s názvem Anxiety je velmi emotivní a zajisté chytne za srdce i vás.

„Moji kamarádi, chtějí mě vzít do kina. Řeknu jim: ‚Nechte mě, držím se za ruce s mojí depresí.‘ A hned když si myslím, že jsem to překonala, úzkost se mně snaží naučit lekci. Oh, snažím se, abych se socializovala. Dělám si všechny tyhle plány s kamarády a doufám, že zavolají a zruší je. Potom moc přemýšlím o těch věcech, který mi chybí a přeji si, abych byla s nimi,“ zpívá Julia v první sloce a hned na to naráží společně se Selenou na svoje bývalé partnery. „Všichni moji ex mi říkají, že jsem těžko zvladatelná. A já to přijímám,“ zní text další sloky.

Co na song říkáte? Líbí se vám?

Zdroj: YouTube

Slavní lidé, kteří zemřeli v roce 2018, a nikdo jste si toho nevšimli

Články, které by tě mohly zajímat