Právě vysíláme

Shawn Mendes poprvé promluvil o rozchodu s Camilou Cabello. „Nenávidím, že jsem teď na všechno sám“

22. března 2022 13:10
Shawn Mendes poprvé promluvil o rozchodu s Camilou Cabello. „Nenávidím, že jsem teď na všechno sám“

Shawn Mendes poprvé promluvil o rozchodu s Camilou Cabello. Stalo se tak ve chvíli, kdy vysvětloval pozadí singlu It’ll Be Okay. Se zpěvačkou netvoří pár od loňského listopadu.

Shawn Mendes a Camila Cabello patřili mezi nejsledovanější páry Hollywoodu. Ještě několik týdnů před rozchodem se zdálo, že je mezi vše v pořádku, zdání však klamalo. V listopadu minulého roku dvojice oznámila konec vztahu. Z něj se následně oba hudebníci vyzpívali. Zatímco Camila vydala singl Bam Bam, Shawn o rozchodu zpívá v I’ll Be Okay.

Právě o vzniku skladby nyní zpěvák promluvil na svém instagramu. „To, co prožívám, že vždy nějak objeví v mých písních. Jako třeba… Když se s někým rozcházíte, přijde vám, že děláte správnou věc. V tu chvíli si neuvědomujete, co ztratíte. Jenže pak vám to přijde na mysl a vy si říkáte, komu zavoláte, až budete mít panickou ataku? Komu zavoláte, až se budete cítit opravdu špatně?“ uvedl Shawn Mendes.

Dodal, že právě uvědomění si reality ho srazilo na kolena. „Zjistil jsem, že teď budu na všechno sám. To se právě teď děje a já to nenávidím. Ale to je realita.“

O tom, proč se Shawn s Camilou rozešli, proběhla v médiích řada spekulací. Hudebník se však snaží nežít jimi. „Nezajímám se o ně. Všichni občas dojdeme do stavu, kdy potřebujeme změnu.“ Částečně tak potvrdil, že právě on byl tím, kdo ukončení vztahu inicioval.

Dvojice se rozešla v polovině loňského listopadu. „Začali jsme vztah jako nejlepší přátelé a nadále zůstáváme nejlepšími přáteli. Naše láska je silnější než kdy dřív. Od začátku si vážíme veškeré podpory a posouváme se dál,“ napsal tehdy za oba zpěvák na Instagram.

Články, které by tě mohly zajímat