Právě vysíláme

Shawn Mendes se hlásí po pauze s novým songem. Vypsal se v něm z druhého rozchodu s Cabello

13. června 2023 10:06
Shawn Mendes se hlásí po pauze s novým songem. Vypsal se v něm z druhého rozchodu s Cabello

Je to jen pár dnů, co se Shawn Mendes a Camila Cabello po necelých dvou měsících randění znovu rozešli. Zpěváka rozpad vztahu zřejmě velmi zasáhl, napsal o něm totiž svůj nejnovější počin What The Hell We Are Dying For? Jde zároveň o první singl po více než roce, který pustil do světa.

„Začal jsem psát tenhle song včera ráno ve spolupráci s mým kamarádem v New Yorku. Dokončili jsme ho teprve před pár hodinami… Je pro mě důležité ho s vámi okamžitě sdílet,“ napsal Mendes na své sociální sítě. K popisku připojil odkaz na kanadský Červený kříž a prozradil, že organizaci daruje nějak peníze.

„Pokud se nemilujeme, jak se jsme milovali, pokud se o sobě nezajímáme, jak jsme se zajímali, za co tady sakra umíráme?“ ptá se muzikant v písni, z níž jasně vyplývá, že ji napsal o bývalé přítelkyni Camile Cabello.

Cabello se rozešel v roce 2021 po dvou letech vztahu, letos se však dvojice dala opět dohromady. Poprvé spolu byla viděna na festivalu Coachella, následně i na procházkách ulicemi New Yorku. Ačkoliv vypadala dvojice na fotografiích šťastně, před několika dny se opět rozešla. A zdá se, že tentokrát už definitivně.

Jde o první singl, který Shawn Mendes vydal poté, co v červenci minulého roku přerušil turné a oznámil pauzu. Psychicky se po odehraných koncertech necítil dobře a rozhodl se dát mentálnímu zdraví přednost.

 

Články, které by tě mohly zajímat