Právě vysíláme

Camile Cabello a Shawnu Mendesovi to nevyšlo ani napodruhé. Dvojice se rozešla

8. června 2023 13:04
Camile Cabello a Shawnu Mendesovi to nevyšlo ani napodruhé. Dvojice se rozešla

Camila Cabello a Shawn Mendes byli přistiženi při líbačce na festivalu Coachella a vypadalo na velký návrat. Ten ale bohužel podle nejnovějších zpráv vydržel jen pár měsíců.

Slavná dvojice spolu chodila několik let a dala se dohromady po společném hitu Señorita. V roce 2021 se ovšem Camila s Shawnem rozešla a každý si našel nového partnera. Letos v dubnu je ovšem fotografové přistihli při intimní chvilce na festivalu Coachella v Kalifornii.

Dvojice se k sobě vrátila a fanoušci měli ohromnou radost. Camilla se Shawnem dokonce společně vyrazili i na koncert své kamarádky Taylor Swift a opět to vypadalo na velkou lásku.

Nyní ovšem bulvární deník The Sun oznámil, že dvojici to ani podruhé nevyšlo a pár se rozešel. „Prožili hodně a poté, co obnovili vztah, znovu otestovali, jak by to fungovalo. Ale byl to jen úlet a ukončili to. Uvědomili si, že asi byla chyba dát tomu další šanci,“ řekl zdroj z okolí slavné dvojice. Camila ani Shawn se k rozchodu nevyjádřili a ani nebyli spatřeni s někým novým.

 

Foto: Profimedia

Články, které by tě mohly zajímat