Právě vysíláme

SIA už myslí na Vánoce! Vydala další song ze svého svátečního alba

3. listopadu 2018 8:00
SIA už myslí na Vánoce! Vydala další song ze svého svátečního alba

Sia je jedna z nejlepších zpěvaček současnosti. Její neuvěřitelně silný hlas milují fanoušci po celém světě a songy této talentované Australanky se okamžitě stávají hitem.

Své první album OnlySee vydala Sia v roce 1997. Proslavila se však až o deset let později a to především singly Titanium She Wolf (Falling To Pieces), na kterých spolupracovala s francouzským DJem Davidem Guettou, písní Wild Ones s rapperem Flo Ridou, hitem Chandelier, který má na YouTube přes 1,7 miliardy zhlédnutí, a písní Elastic Heart, na které taktéž spolupracovala se známou tanečnicí Maddie Ziegler, která si zahrála ve většině jejích klipů.

Sia je nejen nadanou umělkyní, ale i zajímavou osobností. Na veřejnosti si například prakticky neustále zakrývá tvář. Nechce být totiž jednou z těch, kteří jsou na ulici obklopováni novináři a fanoušky. Proto nosí paruky či klobouky s dlouhou ofinou a během vystoupení či rozhovorů se také často staví k publiku zády.

Posledním vydaným albem populární zpěvačky je vánoční album nazvané Everyday Is Christmas, které vyšlo už loňský rok. Teprve nyní z něj však Sia odkrývá songy a představuje je na YouTube. Pokud tedy desku nemáte a stejně byste si některé písně rádi poslechli, nyní máte příležitost. Sia nově zveřejnila song nazvaný Sing For My Life.

Zdroj: YouTube

Články, které by tě mohly zajímat