Právě vysíláme

Šokující přiznání Eda Sheerana: Manželka Cherry bojovala s nádorem, zpěváka zasáhly deprese

1. března 2023 13:15
Šokující přiznání Eda Sheerana: Manželka Cherry bojovala s nádorem, zpěváka zasáhly deprese

Myslíte si, že život slavných muzikantů je snadný a přináší jen samé požitky? Omyl! Ed Sheeran svým fanouškům přiznal, že má za sebou nejtěžší rok života.

Ed sice patří k nejúspěšnějším zpěváků současnosti, avšak ani jemu se nevyhýbají soukromé problémy. Sheeran se nyní otevřel svým fanouškům na sociálních sítích a svěřil se se šokující zprávou. V loňském roce zemřel Edův blízký přítel Jamal Edwards. Zpěvák jeho odchod nesl velmi těžce a trpěl depresemi. Jeho život pak zasáhla další rána – manželce Cherry Seaborn byl během druhého těhotenství diagnostikován nádor.

„Na začátku roku 2022 došlo k sérii událostí, které změnily můj život a mé duševní zdraví. Během jednoho měsíce se moje těhotná žena dozvěděla, že má nádor. Léčba byla možná až po porodu. Můj nejlepší přítel Jamal, můj bratr, náhle zemřel a já se ocitl před soudem, kde jsem obhajoval svou integritu a kariéru zpěváka. Propadl jsem strachu, depresím a úzkosti. Cítil jsem se, jako bych se topil, měl hlavu pod hladinou a díval se nahoru, ale nebyl schopen se prodrat na vzduch,“ napsal Ed.

Jamal Edwards zemřel na zástavu srdce po předávkování alkoholem a drogami. Edova manželka Cherry podstoupila po narození dcery Jupiter operaci, která byla naštěstí úspěšná. Pro Sheerena se stala terapií tvorba hudby a psaní textů. Jeho písně ovšem výrazně ovlivňovalo období, ve kterém se nacházel. Jak se totiž dál Ed svěřuje, psal bezmyšlenkovitě a nezamýšlel se nad tím, jaké písně vlastně budou. Texy zkrátka jen odrážely jeho špatnou psychiku.

Chystané album Subtrack, na kterém pracoval 10 let, tedy prošlo proměnou, a nakonec bude jiné než všechny předchozí desky. „Jako umělec jsem neměl pocit, že bych mohl vypustit do světa dílo, které by přesně nereprezentovalo to, jak se cítím. Tohle album je ale právě čistě o tom! Je to otevření poklopu do mé duše. Poprvé se nesnažím vytvořit desku, která se bude lidem líbit, ale pouze vydávám něco, co je upřímné a pravdivé,“ napsal.

Články, které by tě mohly zajímat