Právě vysíláme

Spekulacím o vztahu KATARÍNY KNECHTOVÉ a PETRA BORKOVCE není konec. Zpěvačka poslala mladíkovi provokativní vzkaz!

31. srpna 2018 15:10
Spekulacím o vztahu KATARÍNY KNECHTOVÉ a PETRA BORKOVCE není konec. Zpěvačka poslala mladíkovi provokativní vzkaz!

Superstar 2018 už dávno skončila. Finalisté i vítězka Tereza Mašková se rozběhli do světa a nyní bojují o své místo v českém hudebním rybníčku.

Každý se vydal jiným směrem a dělá něco jiného. Eliška Rusková si našla nového přítele, Tereza Mašková míří do televizní soutěže, Carmen Pal-Baláž je novou členkou skupiny Peha. A co dělá hezounek Petr Borkovec? Tak o něm se stále spekuluje, zda udržuje milostný poměr s porotkyní a zpěvačkou Katarínou Knechtovou!

Přímo po skončení soutěže se o románku osmnáctiletého Petra a třicetisedmileté Kataríny spekulovalo ve velkém. Brzy však dohady utichly a poté, co Borkovec přestal na Instagramu publikovat jejich společné fotky, se o této dvojici přestalo mluvit úplně. Nyní se však Katarína opět ozvala!

„Divokost v očích, divokost v srdci!“ Tento lehce provokativní komentář napsala zpěvačka pod Petrovu nejnovější fotografii na sociálních sítích a opět rozbouřila vlnu diskuzí o tom, zda opravdu nemá s mladým fešákem nějaké pletky.

Co myslíte? Je její poznámka naprosto nevinná, nebo krásnou zpěvačku pojí s Petrem opravdu něco víc, než jen pracovní záležitosti?

Zdroj: Instagram

Články, které by tě mohly zajímat