Právě vysíláme

Strach o život Miley Cyrus. Blesk zasáhl její letadlo, piloti museli nouzově přistát

23. března 2022 11:10
Strach o život Miley Cyrus. Blesk zasáhl její letadlo, piloti museli nouzově přistát

Miley Cyrus aktuálně cestuje po Jižní Americe. Když mířila do Asunciónu v Paraguayi, dostalo se její letadlo do obrovské bouře. Pilotům nezbylo nic jiného než nouzově přistát.

Miley Cyrus má za sebou jeden z nejstrašidelnějších zážitků svého života. Během letu do paraguayiského hlavního města Asunciónu se její letadlo dostalo do obrovské bouře, která přinutila piloty nouzově přistát. Jeden z blesků totiž udeřil přímo do letounu.

„Všem, kteří se o mě báli. Naše letadlo se dostalo do obrovské, nečekané bouře a uvázlo mezi blesky. Členové mého týmu, kapela, kamarádi i rodina, kteří se mnou cestovali, jsou po nouzovém přistání v pořádku,“ vzkázala skrze sociální sítě zpěvačka svým fanouškům.

Kvůli komplikacím se však nestihla dostat do Paraguaye, kde ji čekal další z koncertů v Jižní Americe. „Miluju vás,“ vzkázala ještě interpretka všem, kteří se na ni těšili. Nakonec byl první den festivalu konaném v hlavním městě zrušen celý, Asunción totiž postihly velké záplavy. Kromě Cyrus na něm měli vystoupit Foo Fighters, Doja Cat a Machine Gun Kelly. Ten fanoušky potěšil alespoň mini koncertem před svým hotelem.

Články, které by tě mohly zajímat