Právě vysíláme

SWEDISH HOUSE MAFIA se vrací ve filmu

4. dubna 2014 13:00
SWEDISH HOUSE MAFIA se vrací ve filmu

K dostání bude 15. dubna pod názvem Leave The World Behind

Trojlístek švédských DJů vystupující pod názvem Swedish House Mafia se v následujících týdnech ještě jednou připomene, a to navíc opravdu ve velkém stylu! Fanoušci si budou moci pořídit film mapující jejich kariéru a i doprovodný soundtrack.

Axwell, Steve Angello a Sebastian Ingrosso se jakožto Swedish House Mafia vypracovali mezi naprostou světovou špičku a jejich hity "One (Your Name)", "Save The World" nebo "Don’t You Worry Child" zabodovaly na předních příčkách všech zásadních světových hitparád. O to smutnější byla loňská informace, že se kapela rozhodla skončit.

Po dvou vydaných deskách a stovkách vyprodaných show v těch největších halách a stadionech světa, tak přišlo několik rozlučkových koncertů, během kterých vznikl z části i materiál na dokumentární film pojmenovaný "Leave The World Behind". Ten mapuje celou hvězdnou cestu třech DJských kamarádů a poodkrývá nejen pohled do jejich života, ale především i do zákulisí úspěšného "One Last Tour", během kterého trio zavítalo koncem roku 2012 i do Prahy.

Snímek bude ke koupi 15. dubna 2014.

CGBNJmxJPTc

Články, které by tě mohly zajímat