Právě vysíláme

TAYLOR SWIFT si posvítila na stalkery. K jejich odhalení používá neobvyklou metodu!

16. prosince 2018 11:10
TAYLOR SWIFT si posvítila na stalkery. K jejich odhalení používá neobvyklou metodu!

Taylor Swift patří mezi nejpopulárnější osobnosti současnosti. Není proto divu, že po světě běhá mnoho šílených fanoušků, kteří se ke zpěvačce snaží dostat co nejblíž.

Tak jako spoustu slavných lidí, i Taylor má řadu stalkerů, jenž jí pěkně znepříjemňují život. A protože půvabná blondýnka velmi dbá na bezpečnost, rozhodla se na svých koncertech začít používat techniku, která šílené stalkery pomůže odhalit.

Strojové rozpoznávání obličejů vám zajisté něco říká. Nachází se totiž v mnoha chytrých telefonech a slouží k jejich bezpečnému otevření. A i když je to možná podivné, rozhodla se ho použít i samotná Taylor na svých koncertech.

Snad každý, kdo kdy byl na nějakém větším koncertu, určitě postřehl několik obrazovek, které promítají vystoupení z lepší vzdálenosti. A právě do jedné z obrazovek byla na zpěvaččině koncertu vložena kamera, jenž snímala obličeje fanoušků.

Fotografie tváří pak byly zaslány do řídícího střediska, kde byly porovnávány s databází více než stovky stalkerů, které Taylor Swift má a v minulosti jí zavinily větší i menší problémy.

Když se fanoušci dozvěděli, jak to na Taylořiných koncertech chodí, příliš nadšení nebyli. Ihned se začínaly ozývat hlasy, jestli jsou tyto praktiky legální, co se stalo se snímky, kde jsou uloženy a jak se s nimi bude v budoucnu nakládat.

Zpěvaččin tým se zatím k celé záležitosti nevyjádřil. Až čas ukáže, jak se ke kritice dokáže postavit…

 

 

Zdroj: Theverge.com

 

Celebrity, které jsou pověstné tím, že se ke svým fanouškům chovají příšerně

Články, které by tě mohly zajímat