Právě vysíláme

Tereza Balonová představuje singl Jsem. Mapuje její aktuální pocity

25. února 2022 9:50
Tereza Balonová představuje singl Jsem. Mapuje její aktuální pocity

Po skladbách Sama v peřinách, Neposloucháš a Tak málo, přichází zpěvačka Tereza Balonová s novou písní a videoklipem Jsem. Jde o úvodní skladbu z jejího debutového alba Půlnoc, které vychází dnes.

Jsem je v pořadí čtvrtý videoklip od roku 2019, kdy na sebe tehdy čerstvě plnoletá písničkářka poprvé upozornila. Od té doby byla Balonová aktivní především na koncertních pódiích. Mezitím se však věnovala také psaní hudby a na konci minulého roku už měla pohromadě dost reprezentativního natočeného materiálu, aby mohla ohlásit vydání debutového alba.

„Nový song Jsem – jak už název napovídá – je hodně osobní záležitost. Mapuje moje aktuální pocity. Ty se především týkají hledání vztahů. Cesty, kterou se na prahu dospělosti vydat. Vlastně jako celé album Půlnoc. Je to můj život,“ popisuje autorka.

Režie videoklipu se ujal zkušený Ondřej Urbanec, který už s Balonovou spolupracoval na videoklipech k písním Tak málo a Sama v peřinách„Snažili jsme se naplnit Terezinu představu, že tentokrát nebudeme ve videoklipu ztvárňovat nějaký konkrétní příběh. Naopak. Necháme působit jenom hudbu a Terezinu energii a obsah ať si posluchač nebo divák doplní sám. Spolupracuji s Terezou už potřetí. Je radost být u toho, jak se z ní během pár let stala profesionálka. Přitom si zachovala dívčí kouzlo,“ říká režisér.

Články, které by tě mohly zajímat