Právě vysíláme

Tereza Mašková před časem promluvila o návratu bulimie. Nyní přichází s receptem na absolutní štěstí

7. března 2024 11:29
Tereza Mašková před časem promluvila o návratu bulimie. Nyní přichází s receptem na absolutní štěstí

O hledání smyslu života bylo natočeno nekonečné množství songů. Se svou verzí „receptu na absolutní štěstí“ přichází nyní i Tereza Mašková, která před časem promluvila o návratu bulimie. K natáčení videoklipu si přizvala svoji sestru.

Tereza Mašková sice poslední dobou slaví obrovské pracovní úspěchy, ale před nedávnem všechny ohromila, když se veřejně přiznala k závažnému psychickému onemocnění – poruše příjmu potravy. O svém statečném boji otevřeně mluví, a proto se stala vzorem mnoha žen, které touto poruchou také trpí.

V novém songu a videoklipu Jíst, spát, meditovat, milovat Tereza Mašková odhaluje své čerstvě nalezené životní motto, chcete – li – osobní recept na štěstí.

„Debatovali jsme s autory textu a hudby Janem Vávrou a Ronym Janečkem o tom, co nás v životě dělá šťastnými. Když jsem se podívala na sebe: zrychlený svět, věčný stres, zkoušky, koncerty, zodpovědnost před publikem, vysoké cíle. Pokaždé, když se v tom shonu na chvíli zastavím a vydechnu, tak si najednou uvědomím, že kromě mé práce, kterou dýchám, to co mě v životě dělá šťastnou a bez čeho se nedá obejít je vlastně jíst, spát, meditovat a milovat. A takhle vznikla tato skladba,“ prozradila k tématu oblíbená zpěvačka.

„Popravdě řečeno, během práce nad touto písničkou jsem si ještě plně neuvědomovala závažnost své nemocí (pozn. porucha příjmu potravy) a myslela jsem si, že jsem víceméně v pohodě. Teď, když to dennodenně řeším a poslouchám svou píseň, tak mě léčí. A snažím se podle ní i žít,“ podotkla růžovlasá kráska.

Na natáčení videoklipu Tereza vzpomíná s úsměvem: „Mám radost, že do klipu přijala pozvání má sestra Veronika. Plánovaly jsme to dlouho a tentokrát to konečně vyšlo. Hlavním tématem jsou totiž dvě tváře mé osoby. Jedna Tereza, která miluje svou hudební cestu, koncerty, publikum, záře reflektoru, flitry, make-up, šperky…a ta druhá je normální holka bez make – upu, která má ráda tepláky, a je prostě obyčejná. A obě Terezy, to jsem já! Což není nic neobvyklého, většina kolegyň z branže mimo zář reflektorů jsou obyčejné, nenamalované holky, převážně v ležérním oblečení, kolikrát ze sekáče a bez podpatků,“ dodává charismatická zpěvačka, která v pondělí 4. března 2024 vyjela na své historicky první turné a zároveň po loňské veleúspěšně po strop vyprodané Lucerně ohlašuje předprodej vstupenek letošní podzimní a hned dvojí pokračování s názvem Růžová Lucerna 2.

 

Články, které by tě mohly zajímat